Kombinirka

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
vranec
Dodavač alata

Kombinirka

Post by vranec »

Pozdravljeni!
Na ta forum se obrača zato, ker v Sloveniji nimamo foruma za les, na katerem bi lahko postavil vprašanja.

Zanima me kakšno kombinirko bi mi priporočali za hobi uporabo. Uporabljala bi se mogoče 2x na teden. Rad pa bi nabavil novejši stroj(lahko rabljeni, ampak ne starejši kot cca 5 let).Za kombinirko bi dal okrog 1500€ . Zdaj pa me zanima katere mašine se dobi za ta denar.Gledal sem damatomacchine,compasaw...in me zanima kakšna je kakovost.Å e bolj pa mi je všeč SICAR fox 260, ampak nikjer ne najdem cene, če jo kdo ve mi naj prosim pove.
To je to.

Hvala za odgovore.

LP iz Slovenije.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

uf uf da prvo donekle prevedemo

--------------------------------------------------

Здраво!
Овајфорум се претвара јер Словенија нема форум за дрво, што би могло да поставите питање.

Питам се шта комбинирко бисте препоручили за хоби употребу. Било би могуће 2к недељно. Волео бих да је купио новију машину (може да се користи, али не старији од око 5 година). Комбинирко да се стави око 1.500 €. Сада, питао сам се шта се добија за бунаре за овајденар.Гледал ја даматомаццхине, цомпасав ... и питао сам се шта је каковост.Ђе више сам волео Сицар Фок 260, али ја не могу да нађем цену, ако ме неко зна да угоди каже.
То је то.

Хвала на одговорима.

ЛП из Словеније

--------------------------------

ajd prvo ovako :)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
rsinisa
Majstor

Post by rsinisa »

Pa što dozvoli googletu da ga prevede ovako nakaradno? Mislim da prevod i nije baš neophodan, a ovaj googletov je više nego katastrofalan!

Pozdrav.
Sinisha
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

ampak ne starejši kot cca 5 let).Za kombinirko bi dal okrog 1500€
--------
Sicar je skuplji. DM su kineske sa italijanskom nalepnicom. Ako gledas polovne (usate) po italijanskim sajtovima, masine koje su se koristile u industriji su 3~ a one po kucnim radionicama su sve monofazne ali manje rabljene.
Evo ti nekih oglasa, pa uporedi: http://www.kijiji.it/combinata+sicar/
BILJEŽNIK
Vrhunski majstor

Post by BILJEŽNIK »

vranec wrote:Pozdravljeni!

Zanima me kakšno kombinirko bi mi priporočali za hobi uporabo. Uporabljala bi se mogoče 2x na teden. Rad pa bi nabavil novejši stroj(lahko rabljeni, ampak ne starejši kot cca 5 let).Za kombinirko bi dal okrog 1500€ . Zdaj pa me zanima katere mašine se dobi za ta denar.Gledal sem damatomacchine,compasaw...in me zanima kakšna je kakovost.Å e bolj pa mi je všeč SICAR fox 260, ampak nikjer ne najdem cene, če jo kdo ve mi naj prosim pove.
To je to.

Hvala za odgovore.

LP iz Slovenije.
Sicar ćeš teško naći po toj cijeni. Inače je ponuda jeftinijih hobi strojeva dosta slaba. Rabljeno po toj cijeni možeš naći otprilike ovako nešto: http://www.ebay.co.uk/itm/KITY-BESTCOMB ... 1230076680
vranec
Dodavač alata

Post by vranec »

Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

connan
Majstor

Post by connan »

Nema potrebe za prevodom svake reči ima nas koji smo u školi učili slovenački i makedonski kao obavezan.Ampak z vsemi najboljšimi nameni.
"..Prodaj sve osim blanje i kreni,drugom stranom Jablane kreni.."
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

ja sam ucio strani jezik( engleski )u skoli(kao i velika vecina) a nemam nikoga pa ni rodjaka iz SLO ili MKD ,tako da samo naslucujem ::neznam::

cak mislim da Slovenci i Makedonci bolje pricaju srpsko-hrvatski nego mi njihov :prs:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

singer wrote:ja sam ucio strani jezik( engleski )u skoli(kao i velika vecina)
cak mislim da Slovenci i Makedonci bolje pricaju srpsko-hrvatski nego mi njihov :prs:
U potpunosti se slažem i samo da dodam SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE.
Čovijek sniva a Bog realizira!
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

singer wrote:cak mislim da Slovenci i Makedonci bolje pricaju srpsko-hrvatski nego mi njihov :prs:
Da, oni koji su ziveli u sfrj, a koji su kasnije rodjeni nemaju pojma.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

OK, dosta price o jeziku, bitno je da smo razumeli sta je covek hteo, ponudili mu par odgovora, pa on neka vidi sta ce.
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

e moj feniks , stvarno si fulo i mjesto i vrijeme , ovakvo pitanje možeš postaviti u off topic temi , a ne u vezi kombinirki .

Å to se tiče tih kombinirki , ova zadnja verzija mi se dopada , ima podosta široku blanju/debljaču , frezer, cirkular i futer , u biti sve potrebno , tako da po meni trebalo bi je pogledati uživo , no djeluje mi dosta ozbiljno
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Evo vidimo koliko je "slovenac" aktivan za trazenje i koliko mu je bitno nase misljenje :P
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ne znam cemu navodnici? Covek jeste iz Slovenije.

Feniksovo pitanje oko kulinarstva, prebaceno u novu temu.
Post Reply