USLUZNO SECENJE DASAKA

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
IGRACH
Dodavač alata

USLUZNO SECENJE DASAKA

Post by IGRACH »

treba mi neko ko sece daske, treba da budu ravno secene, sto ja nikako nemogu u kucnoj radinosti. Tako da mi treba lokacija neke radionice koja usluzno sece daske i kolko to kosta. Upitanju je Beograd, Mirijevo konkretno, ali moze ceo Beograd.
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

E, jeste da zvuci neverovatno, ali na "stolarskoj radionici" tesko da ces naci koga u Beogradu za ovakve stvari...ja pokusavo vec bezbroj puta... Ja sam poslednji put nosio na Ledinama kod stolara na dihtovanje, secenje na meru... Mislim da se zove "Zlatni bor". Korektno rade i nisu ni skupi... Nosio sam i kod jednog u rupcinama, posle Zarkova...isto odlicno radi ali ga je malo teze uvatiti za rep...uvek ima posla, i ceka se ko da sadi drvo...
E, sad, tebi verovatno vise odgovara negde u tvom kraju, pa se malo raspitaj gde ima stolara, otidji pa se dogovori... Samo ti savetujem da, ako ne znas kako majstor radi, odneses prvo dasku dve, cisto da vidis kako ce da ti uradi. Jer, ja sam imao vrlo losih iskustava - odnesem daske majstoru, a on mi uradi gore nego ja u kucnoj radinosti...
Pozdrav.
Trt, mrt, zivot ili smrt!
Post Reply