Treba da napravim polusto koji kad se otvori treba da bude u ravni sa delom koji je fiksiran na zid a kad se zatvori treba ili stona ploca ili fiksni deo da zatvore ono drugo tako da se dobije jedna celina bez lomljenja i uglova izmedju. Da li neko zna da li postoje takve sarke i gde se mogu naci? Hvala.
Ko pita ne skita.
Sark koje se lome...
Pogledaj u fer-shopu, ljudi su zastupnici za Hettich, akoliko se sećam, da sad ne gledam katalog naćićeš kod njih takav okov.Ah da adresa http://www.fer-shop.com/.
Pozdrav Misko.
Pozdrav Misko.
Last edited by Misko on 04 Apr 2008 19:38, edited 1 time in total.
Nasao sam sarke koje se lome tamo na tom sajtu ali cena je ludilo. Od moje kalkulacije za izradu tog polistola u toj varijanti nema nista. Probao sam sa obicnim sarkama za kuhinjska vrata. Pojavljuje se neki razmak od 3-4 milimetra i u visini i u razmaku izmedju nosaca stola i samog stola ali sta je tu je. Sliku cu vam pokazati kada lakiram. Nema lepih dana da se susi lak. Pozdrav.
Lak se bolje susi kad dani nisu lepi. Najbolje vreme za lakiranje je kad pada kisa (naravno pod uslovom da ne lakiras napolju), a temperatura je oko 20-tak stepeni.
Pri visokoj vlazi lak se susi mnogo ravnomernije, nego kada je vazduh suv i temperatura visoka. Problem nastaje zato sto se povrsinski sloj laka osusi jako brzo, i onda ne dozvoljava da se dublji slojevi normalno suse. Ovo jedino ne vazi za dvokomponentne lakove, mada ni njima ne prija visoka temperatura.
Pri visokoj vlazi lak se susi mnogo ravnomernije, nego kada je vazduh suv i temperatura visoka. Problem nastaje zato sto se povrsinski sloj laka osusi jako brzo, i onda ne dozvoljava da se dublji slojevi normalno suse. Ovo jedino ne vazi za dvokomponentne lakove, mada ni njima ne prija visoka temperatura.