ispaljuje kleme do 40mm duzine i eksere do 50mm. Da li je neko imao iskustva sa ovakvim napravama? Interesuje me koje su slabe tacke, na sta da obratim paznu, sta je bitno da se gleda kad se kupuje polovna?
Velja
Cekaj to je bas pneumatska klemarica.. treba i kompresor za nju ili ne?velja wrote:Da, pozarevacki buvljak je u pitanju. Ista takva heftalica se prodaje pod razlicitim imenima, ERBA takva u ZGONC-u kosta 60 evra. Koliko sam video i Einhell-ova nije mnogo drugacija, znaci, to je ta klasa. E sad, nekad se mogu naci i polovne nekih poznatijih marki ali ja ne znam na sta da obratim paznju, sta crkava, da li se lomi magacin, da li krivi municiju, .... Interesantna varijanta je da se kupi u radnji ako je cena slicna, bar imas garanciju ako ti crkne u prvih par meseci.
Da, zato sam i ja krenuo sa zakucavanjem ekserčića. I, naravno da je mnogo lakše. Brad nails rulez!velja wrote:Ma brate, "navukli" su me oni Ameri. Mnogo ga koriste. Najinteresantnija mi je primena za lajsne (molding) i za sklapanje fijoka. Tip sa lepkom i tom heftalicom sklopi gomilu fijoka za vrlo kratko vreme. Ja sam skoro neke fijoke pravio (6 komada) 2 dana jer imam samo 4 stege za tu duzinu.