Zdravo ljudi,zovem se Dalibor i nov sam ovde.Hteo bih da pitam nesto,hocu da pocnem da secem descice za duge.to je daka metr i koji santim duzine i 120mm sirine,i nekih 25mm debljine,dakle:pitam se dali bih ja to mogao da secem na Banseku,od trupca metar duzine i precnika pa neka bude najmanje f500.mm i koji je bansek Za to najbolji.PS treba mi odgovor hitno hvala unapred.
Pa tacno je to,i video sam ja te masinice,ali avaj svi znamo nase stanje u ovoj drzavi,prema tome to je preveliki zalogaj za mene,ja moram da nadjem nesto manje za poceteak da kupim,i pri tom da se pomucim sto bi rekli ali sta da se radi.
Pa ova ti kosta sa ostrilicom i razmetacem nozeva oko 10000! A imas i dobre kopije od domacih proizvodjaca za oko 5000!
Ali mnogo ti je preciznije i bolje od banseka jer ti balvan lezi na jednom mjestu!
pa dobro to jeste nema sta ovakve masinice rade extra bez greske.ja ovde secem takve trupce i teram to nekim piterima u okolini Smedereva,tamo tih majstora ima kamara,i bre brate svi rade na Bansecima,kako neznam ali je tako,sad jbga razlika u ceni je ogromna,ja tamo metar tih trupaca prodajem po 50.ewra a kubik dasaka takvih sirovih je i to ovde u mestu da nigde ne vozim 450 e.pa sad........
A o kojem je to drvetu rijec! I dje to ima da se kupi trupac za 50e a sirova daska proda za 450e!
Ako je takva zarada ja odma dovlacim kod tebe moju masinu (kao ovu sa slike) pa razmisli da radimo zajedno!?
Pa to je ovde Hrastovina,samo oni traze pvu klasu bez cvora,a 50 ewra je jedan metar,kao kada bi dao jedan metar u cepanicama,samo sto je ovo oblica,a daska je sirova toliko ali kao sto sam napisao sa bude takvih dimenzija.
Pozdrav !
Imam bansek za prodaju:reze pod uglom,malog gabarita,kolica,rucni rad extra.Meni vise stoji nego radi jer imam jos jedan manji.Ako si raspolozen javi se.Ja sam rezao oblovinu i do 500mm precnika a duzina za sada do metar ali ima mogucnost da se uradi i duze uz minimalna ulaganja.
:tummenupp: