Zajecarka

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
parketar
Majstor

Zajecarka

Post by parketar »

Danas sam dobio ponudu da kupim zajecarku i covek trazi 1000E.Jedino sto znam o toj masini da je livena i masivna.MOze li mi neko reci iskustva sa tom masinom.Sta su prednosti,koje su mane.na sta obratiti paznju prlikom kupovine,to jest sta proveriti.Dali mi preporucujete tu masinu ili za te pare uzeti neku drugu?Deluje mi da je cena povoljna...cuo sam da ima i yakoruda za te pare...
parketar
Majstor

Post by parketar »

niko ne zna???ima li neko od vas tu masinu?
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

:)

Mislim da Đagi ima tu mašinu,
ja što sam gledao(nekada je bilo nedostupno kupiti je) :) to je vrlo dobra masina,
samo treba videti u kakvom je stanju.

moj glas pre za nju nego jakorudu
parketar
Majstor

Post by parketar »

Zasto je bilo nedostupno kupiti je?
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
parketar
Majstor

Post by parketar »

Da cini mi se da je bas ta.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

masina je velika ,jaka i robusna i pouzdana,medjutim meni se ne svidja ergonomija za rad:nemozes da skines suport za slicovanje(da bi lakse radio na abrihteru),ne svidja mi se polozaj frezera(tako izdvojen sa strane i jako malo radne povrsine za isti)sirina abrihtera odlicna (cini mi se da diht nemoze toliku sirinu da obradi kao i abrihter),mislim da je malo cudno odradjen prenos operacija(dihta,cirkulara)i da ima puno kaiseva i kojekavih poluga (nedavno je neko muku mucio na forumu sa tim stvarima),snaga motora je ok.
stanje masine ? jako diskutabilno,to moras dobro proveriti (a najbolje u radu tipa da li ima vibracija tokom rada(prvenstveno na frezeru)da li se cuju lezajevi.....moras doobro da zavuces glavu unutra da vidis kako to izgleda(mislim na stanje sklopova)
cena je inace smesna za tako nesto(naravno ako je ispravna):)
nadam se da sam ti bar malo pomogao.;)
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
parketar
Majstor

Post by parketar »

Hvala na pomoci.covek tvdi da je sve ispravno...e sad svaki ciga svog konja hvali.:D dok se licno ne uverim necu da verujem na rec.Pogotovo sto masina stoji i skuplja prasinu samo.
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

:)
Zasto je bilo nedostupno kupiti je?
Nisam imao pare :groota:
parketar
Majstor

Post by parketar »

I ja sam sada u slicnoj situaciji.:(Mislio sam da cu moci da je uzmem ali izgleda nista od toga...jedino ako se neko cudo desi pa uleti neki veliki posao.Kakva je kriza cisto sumnjam.
Post Reply