New Yankee Workshop!

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Locked
~VULE~
Dodavač alata

New Yankee Workshop!

Post by ~VULE~ »

Dali neko moze da mi da link za prevod prve druge i trece sezone New Yankee Worksop!!!!!!! :(:pucko:

hvala unapred
Last edited by ~VULE~ on 17 Jan 2011 21:30, edited 1 time in total.
spock
Pred-majstorsko zvanje

Post by spock »

Mislim da tako nešto nema.
digger
Majstor

Post by digger »

Jel hoces da prevodis? Trazis link za sezone. Tu ima dosta emisija...
annenad
Samostalni majstor

Post by annenad »

Prevoda za taj serijal nema nigde. Bar ih ja nisam našao a nema gde nisam švrljo po internenetu. Inače imam kompletan serijal od prve do poslednje epizode pre penzionisanja dotičnog gospodina (čitaj nedostatka sponzora da se nastavi dalje). :skool:
Ne veruj ženi koja laže...
kemmon
Šegrt

Post by kemmon »

Ja sam nedavno skinuo preko torrenta slijedeće sezone:
1, 2, 3, 4, 10, 12, 13, 14, 18, 19,
i još nekoliko zasebnih dijelova pohranio ih na hdd i za mene poćetnika su zlata vrijedni.
Ako bi me neko mogao uputiti na serijale koji mi nedostaju bio bih mu veoma zahvalan.
Hvala
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

O ovoj sjajnoj seriji je više puta bilo reči na forumu (npr. viewtopic.php?id=2167). Na žalost, njeno prikazivanje je prekinuto iz komercijalnih razloga. Isto tako, na žalost, davanje linkova prema piratskim verzijama je pravilima ovog sajta zabranjeno. Meni samo ostaje da dam link prema oficijelnom sajtu i da zatvorim ovu temu. http://www.newyankee.com/index.php

Ukoliko se negde pojavi zvanična verzija prevoda ili sajta sa ne-piratskim verzijama za download biće mi veliko zadovoljstvo da to objavimo i na našem sajtu i ta vest će zaslužiti posebnu pažnju.
Locked