Pafte bi trebalo da su sarke (pante). E sad kakve su to od 35mm za prozore, i sta je roto mehanizam vec ne znam.
Jedine od 35mm za koje znam su klap sarke za vrata na kuhinjskim elementima i ormanima.
P a dobro.ne znam kako vi zvatetaj mehanizam ali ako znate mehanizam na slovenska dograma,ona se montira na celo krilo,i ima moznost na dva vrsta otvoranja.Ona obicno ili standard otvoranje i kiper otvaranje.ja sam radio te montiranja ali imao sam jednu nezgodu , i zaboravio sam mislejki deka necu raditi sa prozorima .Ali eto posle 4 godina imam naracka za tih mehanizmima i donesli su mi direkno iz Italiju,i sad kad motiras mehanizam na krilo ima ili zove se rep koj odi na kasa i na kraju ima pafta ili kako se zove treba se busiti so burgija 35 mmza da moze se montirati(pricvrstiti)za kasu.Isto taka ima i dolna pafta koja isto taka treba da se busi so burgija 35mm.Mislim da otprilika ili priblizno objasniv pa ako znate ok ako ne zdravje .pozdrav Riki
to je ugaona spona i ima ih dve vrste, za laksu i tezu varijantu, kod ove teze postoi leva i desna
ali posto je sad vec kasno, mora da se legne, sutra ce biti jos ponesto o ovome
Mislim da si me razumeo.Ako mozemo resiti ovaj problem bicu zahvalni mnogo. Imao sam sablona na koliko treba dupiti dupku..Da ima levi i desni pa da vidimo? Pozdrav Riki_