roto mehanizam za prozora

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
riki_

roto mehanizam za prozora

Post by riki_ »

zdravo zelim da pitam za montiranje na roto mehanizmi so pafti od 35 mm
riki_

Post by riki_ »

riki_ wrote:zdravo zelim da pitam za montiranje na roto mehanizmi so pafti od 35 mm
ima li itko radi so prozori???
nikola145
Precizni šegrt

Post by nikola145 »

Objasni malo nije mi nista jasno ???
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Pafte bi trebalo da su sarke (pante). E sad kakve su to od 35mm za prozore, i sta je roto mehanizam vec ne znam.
Jedine od 35mm za koje znam su klap sarke za vrata na kuhinjskim elementima i ormanima.
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

stvarno, pojasni malo
Roto je firma, a mehanizam je Okretno Nagibni
ili mislis na KVN / vidni okov za male tezine
riki_

Post by riki_ »

P a dobro.ne znam kako vi zvatetaj mehanizam ali ako znate mehanizam na slovenska dograma,ona se montira na celo krilo,i ima moznost na dva vrsta otvoranja.Ona obicno ili standard otvoranje i kiper otvaranje.ja sam radio te montiranja ali imao sam jednu nezgodu , i zaboravio sam mislejki deka necu raditi sa prozorima .Ali eto posle 4 godina imam naracka za tih mehanizmima i donesli su mi direkno iz Italiju,i sad kad motiras mehanizam na krilo ima ili zove se rep koj odi na kasa i na kraju ima pafta ili kako se zove treba se busiti so burgija 35 mmza da moze se montirati(pricvrstiti)za kasu.Isto taka ima i dolna pafta koja isto taka treba da se busi so burgija 35mm.Mislim da otprilika ili priblizno objasniv pa ako znate ok ako ne zdravje .pozdrav Riki
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

to je ugaona spona i ima ih dve vrste, za laksu i tezu varijantu, kod ove teze postoi leva i desna
ali posto je sad vec kasno, mora da se legne, sutra ce biti jos ponesto o ovome
riki_

Post by riki_ »

Mislim da si me razumeo.Ako mozemo resiti ovaj problem bicu zahvalni mnogo. Imao sam sablona na koliko treba dupiti dupku..Da ima levi i desni pa da vidimo? Pozdrav Riki_
Post Reply