Formatizer

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
slavijov
Pred-majstorsko zvanje

Formatizer

Post by slavijov »

s
Last edited by slavijov on 27 Jun 2012 00:17, edited 1 time in total.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

to su jako dobre masine ali kao i kod svih proizvodzaca model-cena-koliko dnevno ces raditi i sta na njoj.:)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
slavijov
Pred-majstorsko zvanje

Post by slavijov »

;)
Last edited by slavijov on 16 Jul 2012 20:55, edited 1 time in total.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

ako nije rastiman i nema lufta na alu-vozu,lezajevi ne bruje,i nema skripe i glupih vibracija onda kupuj.
okaci koju sliku masine i iznutra ako mozes pa cemo ti dati ozbiljniju procenu a ti ces na kraju da odlucis.
mene ako pitas ja licno bi za te pare polovan scm si 16 (mnogo dobra i kvalitetna masina)ja sam svoj kupio novi(novo je novo) a scm bi uvek kupovao polovan.:)
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Last edited by singer on 10 Jun 2010 22:03, edited 1 time in total.
DrNikola
Majstor stolar

Post by DrNikola »

Ja sam prošle godine kupovao formatizer i mislim da ti je ta cena ok naravno ako je masina skroz ispravna. Moj mini max sam platio 4500e takodje je bio star 2 godine i u ehtra stanju (ima frezer) sve ispod tog su nudili masine stare po 10-15 godina.
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Poštovani kolege kad pričate o formatizeru i ima te ga odoje kakva su Vaša iskustva koliki je potreban prostor za formatizer da čovijek u radionici normalno radi oko njega a da nije cijela hala od nekolko hiljada kvadrata jer nemaju svi toliko mjesta.Ljepo bih zamolio Vaša iskustav i mišljenja.
Čovijek sniva a Bog realizira!
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

za moj formatizer minimum prostora za rad 10x5m.:)
hod alu-kolica je 7m,a sirina i da ostane malo prostora za operatera a sirina min.4.7(toliko je kod mene)
DrNikola
Majstor stolar

Post by DrNikola »

Meni je cela radionica 11x6 a pošto u tom prostoru imam i radni sto i kantericu morao sam da nadjem manji formatizer ( kolica 2200mm ) ali mu je haod 6m tako da kada treba iseci celu tablu mogu i to. Sa naormalnim formartizerom da bi radio kako treba treba ti oko 100m2.
Post Reply