POPRAVKA RADNE PLOCE

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
stolart
Majstor majstora

POPRAVKA RADNE PLOCE

Post by stolart »

Napravio sam kuhinju pre nekog vremena,pa je na nju ispalo staklo iz viseceg dela i ispalo na radnu plocu,naravno pri tome ja ostetilo? Ostecenje je malo , ali je pukao laminat i postoji udubljenje dubine 3-4 mm.Da li se nekome desilo nesto slicno i kako da resim problem? Neki materijal da ispunim rupu da bih sprecio prodiranje vlage i dalje ostecenje radne ploce? Ja sam razmisljao o EPOXY REPAIR ?
ljubisa o
Samostalni majstor

Post by ljubisa o »

koje boje je radna ploca,koliko je linija udara dugacka ako ima dubinu 3-4mm,koliko je ostecenje po duzini ,ja sam neke rupe ako se uklapa boja ispunjavao gitom za lim od auta ,posle malo finom smirglom ,nekada sam i lepkom neotonom 606 koji je otporan na vodu ,javi kakva je linija i koja je boja pa da smislimo nesto .
Rad je molitva.
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Imas na stovaristima koja prodaju laminatne obloge za pod kit za popunjavanje ostecenja na laminatu. Dobre je cvrstoce, jednostavan za upotrebu i ima ga u vise boja!
stolart
Majstor majstora

Post by stolart »

Boja ja siva,a ostecenje je "malo" nepravilnog oblika izgleda da je staklo udarilo ivicom , onim uglom od 90 stepeni,a pri udaru je bilo normalno na radni plogu.
Post Reply