Suve daske
Suve daske
Pozdrav svima,
Gde se u Beogradu mogu naći suve daske, čamovina? Obišao sam nekoliko stovarišta, slali su me iz jednog dela grada u drugi a nisam našao ni daske a ni sušaru...
Gde se u Beogradu mogu naći suve daske, čamovina? Obišao sam nekoliko stovarišta, slali su me iz jednog dela grada u drugi a nisam našao ni daske a ni sušaru...
- maricaiivica
- Moderator
Probaj na stovaristu LIKA SISTEM na zrenjaninskom puto iza Krnjace
http://www.likasistem.rs/delatnosti.php ... rvoprerada
Ako nekog mrziš poslaćeš ga u Lika sistem po dasku.maricaiivica wrote:Probaj na stovaristu LIKA SISTEM na zrenjaninskom puto iza Krnjace

Izbor br.
1. Stovarište sušene daske u ulici preko puta restorana Tara u Borči na Zrenjaninskom putu. To je naselje koje zovu pretok i ide se tačno prekoputa Tare u ulicu kojoj ne znam ime ali kad se udje ideš jedno možda 1 km ne više sa desne stane nemožeš da promašiš pošto ima toliko daske da je to strašno ( uplašićeš se ). I što je naj bitnije imaju sve vrste drveta sa ovih podnevlja pa i šire. Siguran sam jedno 50 vrsta. Sve vrste imate razvrstane po klasama i kvalitetu kao i po debljini.
2. Drvo promet kula ali kod njih samo standardne vrste tipa čamovina, hrast, bukva i možda jasen ali im je prvenstveno čamovina.
3. Ako ti treba čamovina u Extra klasi tu je lik koji ima svoju radionic u i sušaru i radi smo čamovinu, on je u Borči kod Putnika ( Bela ruža ).
4. E tek sada može da dodje u obzir Lika sistem ali samo u koliko ti treba parena bukva i to neki kraći komadi tesko preko 2m, imaju po nekad i hrast ali sve je to krš naj obočniji.
1. Stovarište sušene daske u ulici preko puta restorana Tara u Borči na Zrenjaninskom putu. To je naselje koje zovu pretok i ide se tačno prekoputa Tare u ulicu kojoj ne znam ime ali kad se udje ideš jedno možda 1 km ne više sa desne stane nemožeš da promašiš pošto ima toliko daske da je to strašno ( uplašićeš se ). I što je naj bitnije imaju sve vrste drveta sa ovih podnevlja pa i šire. Siguran sam jedno 50 vrsta. Sve vrste imate razvrstane po klasama i kvalitetu kao i po debljini.
2. Drvo promet kula ali kod njih samo standardne vrste tipa čamovina, hrast, bukva i možda jasen ali im je prvenstveno čamovina.
3. Ako ti treba čamovina u Extra klasi tu je lik koji ima svoju radionic u i sušaru i radi smo čamovinu, on je u Borči kod Putnika ( Bela ruža ).
4. E tek sada može da dodje u obzir Lika sistem ali samo u koliko ti treba parena bukva i to neki kraći komadi tesko preko 2m, imaju po nekad i hrast ali sve je to krš naj obočniji.
Ako te zanima suvo, kvalitetno i raznovrsno drvo (pa i egzotika kao sto su RUZA, TIKOVINA, MAHAGONIJ, LIMUN.....) a takodje i stolarska sperploca sa licem i naicjem i mnogo toga vise) pogledaj na ovaj sajt.
http://www.frischeis.rs/
http://www.frischeis.rs/
Ne veruj ženi koja laže...
Ne bih se bas slozio sa vama kolega... U Lika sistemu sam vise puta kupovao daske i bio sam prezadovoljan. Ranije je bilo hrastovine, tresnje, oraha...III klase, nekvalitetne daske koje mogu da se uzmu eventualno za neke sitne komade (policice i sl.), za nesto ozbiljnije nikako. Ali sam kupovao i veoma lepu hrastovinu. Zadnji put su imali i Aris. Sto se tice bukovine - uvek imaju, parenu, neparenu, svih debljina i duzina, izecene elemente, parket, lamperiju... Sve u svemu ja sam zadovoljan kvalitetom, sve je suvo sto je i najbitnije...DrNikola wrote:Izbor br.
Drvo promet kula - nikad nisam video tamo nista sem sirove camovine koja stoji napolju...
Dodao bih i firmu Drvo trade iz Surcina. Imaju suve gradje - svega i svacega. Camovinu nemaju susenu, ali je bar prosusena, stoji nadkrivena i bar nije mokra kao svuda...lepa gradjevinska stolarija...
Trt, mrt, zivot ili smrt!
- diplmajstor
- Majstor
- maricaiivica
- Moderator
- dragisa dragisa
- Majstor