Да ли ико може да ми да информацију? јмам тросед који се развлачи у велики кревет, и он је са флекси дашчицама. јзгледа да му је метални рам од веома меког метала, јер се на два места навојкојим се пластични држач за флекси дашчицу причвршћује за рам ојео и шраф шета, па дашчица једноставно испада. Направим нови навојуз помоћ већег шрафа, и он се оједе, и тако... Такође ми је пукао уздужни каиш који иде између дашчица и фиксира их. Све сам пробао сам уз помоћ штапа и канапа, али изгледа да је понекад ипак потребан мајстор да притегне и среди. Тапетари које сам питао кажу да не раде то, а ја не знам коме другом да се обратим. Зна ли неко неки бројтелефона, или има савет? Унапред хвала.
Владимир
Ako je moguce stavi duzi sraf sa masinskim navojem (recimo torban), a sa druge strane podlosku i maticu.
Ne znam kako tacno izgleda konstrukcija, pa ne mogu da ti dam konkretniji savet
Ako sve fleksi letvice pricvrstis u njihova lezista novim safovima ili holsafovima onda ti takoreci traka za povezivanje ne treba,ako sam ja dobro razumeo , a sve mislim da jesam.A busilicu pozajmi od komsije ili jos bolje od komsinice...Pozdrav za krevet koji se razvlaci.