Krevet sa fleksi dascicama

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
Vladimir
Dodavač alata

Krevet sa fleksi dascicama

Post by Vladimir »

Да ли ико може да ми да информацију? јмам тросед који се развлачи у велики кревет, и он је са флекси дашчицама. јзгледа да му је метални рам од веома меког метала, јер се на два места навојкојим се пластични држач за флекси дашчицу причвршћује за рам ојео и шраф шета, па дашчица једноставно испада. Направим нови навојуз помоћ већег шрафа, и он се оједе, и тако... Такође ми је пукао уздужни каиш који иде између дашчица и фиксира их. Све сам пробао сам уз помоћ штапа и канапа, али изгледа да је понекад ипак потребан мајстор да притегне и среди. Тапетари које сам питао кажу да не раде то, а ја не знам коме другом да се обратим. Зна ли неко неки бројтелефона, или има савет? Унапред хвала.
Владимир
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ako je moguce stavi duzi sraf sa masinskim navojem (recimo torban), a sa druge strane podlosku i maticu.
Ne znam kako tacno izgleda konstrukcija, pa ne mogu da ti dam konkretniji savet
Vladimir
Dodavač alata

Post by Vladimir »

Hvala, to je i meni palo na pamet, ali baš i tražim majstora jer nemam bušilicu kojom bih probušio kroz drugu stranu.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Jos da si napisao odakle si... Mozda bi se i nasao neko u blizini.
NEX
Majstor

Post by NEX »

Ako sve fleksi letvice pricvrstis u njihova lezista novim safovima ili holsafovima onda ti takoreci traka za povezivanje ne treba,ako sam ja dobro razumeo , a sve mislim da jesam.A busilicu pozajmi od komsije ili jos bolje od komsinice...Pozdrav za krevet koji se razvlaci.
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Nemoguca misija
neša
Zarezivač olovaka

Post by neša »

Treba da kupis metalne nosace letvica pa da ih pricvrstis sa celicnim pop nitnama. Ja sam ih montirao stotinu.
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Pop nitnama se i ucvrscuje latifeks letva neznam gde nadje taj mehanizam sa holsafima?
Post Reply