Farbanje pištoljem

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
budak
Šegrt

Post by budak »

Razumem i znam da postoji prodavnica HOBY alata u mom gradu ali i Vi znate da danas penzioneri naručuju hranu telefonom iz diskontnih centara????
Verujem da je 70% prodatih alata tipa HOBY tj. za hobiste. Pa kako da uporedim cene ako želim da kupim jeftiniji proizvod. A i poštarina me košta samo 300 dinara.
A možda lokalni prodavac i nema baš ono što meni treba. Pa zar nije cilj svakom prodati. Na stranu politika franšiza. A imaju prezentaciju na internetu. I ne mogu da stave cene.
Da ne treba posao da obavimo u kafani?
U zemlji ~tamo daleko~ računare prodaju u prehrambenim prodavnicama i na benziskim pumpama.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

prijatelju mi zivimo u zemlji ""S r b i j i"":prs:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Iz nekog razloga, koji moj mali glupavi mozgic, nikako ne moze da skonta, cene su sa woby sajta nestale pre oko godinu dana (mozda i malo vise).
Do tada, njihov sajt je sasvim normalno imao cene.
Potpuni je idiotizam sto su kao ostavili mogucnost narucivanja, al nema cene. Pa koji ce idiot da naruci nesto ako ne zna posto je?
Ajd na stranu sto je softver na kome im sajt radi napisan ko levom nogom, al nikako ne kapiram takvu poslovnu odluku.
Gomila firmi koje u sustini rade samo online prodaju, prave sve veci i veci promet, uz minimum troskova (nema zakupa poslovnog prostora, manje radne snage, samo magacin i spedicija).

No, njhov espap, njhove i odluke.
Post Reply