Pomoc oko odlepljene noge stola
Eh, da, koliko istine u ovim recima ... ne mozemo da vam opisemo nasu radost :pljesk:Sasa wrote:a ocigledno je da ljude veseli i ispunjava to sto ce sami raditi, pa ne vidim razlog da tako i ne odrade!!!
Elem, obecala sam da cu javiti sta smo na kraju uradili pa evo da ne udjem u novu godinu a da ne odrzim obecanje. Posto u milionskom Beogradu nismo nasli stolara koji je hteo da se prihvati ovog posla (neki su i prihvatili ali su odlagali iz raznih razloga) i posto nam je dosadilo da u stilu turskih serija sedimo na podu dok rucamo ili da drzimo tanjir u krilu .... morali smo da priredimo sebi gore pomenutu radost :ironisk:. Ne znam samo sta bi radila neka penzionerka koja zivi sama, ko bi njoj to uradio?
Resio muz da ga "opravi" sam pa sta nam Bog da. U medjuvremenu primetimo da su i ostale noge pocele blago da se razlepljuju. Krene on da busi i kaze razlepljena noga tvrda kao beton, jedva je izbusio rupe (na kraju je resio da stavi TRI srafa, sto je sigurno, sigurno :rodna:). Krene da zabusi po jednu rupu i u drugim nogama i svaka se ponasa drugacije, u jednu burgija ulazi k'o u beton, u drugu kao u sir ... valjda razlicito drvo.
Na kraju uradio kako je uspeo. A uspeo je burgijom i da probije na drugu stranu noge :smejanje:. Sad slede slike i posto ni malo nisu u skladu sa mojim nickom molim bez komentara na estetiku istih

I evo jedna mozgalica za kraj. Kad smo kupili sto odmah smo na svaku nogu dole zalepili parce filca da se ne grebe parket. Medjutim vremenom je taj filc toliko skliznuo iako je zalepljen, cak toliko dobro da ne moze da se vrati ...
Na poslednjoj slici dole levo se vidi koliko je taj filc izasao napolje. Nama nikako nije jasno kako se to dogodilo, da li to ima veze sa tim da su noge pocele da se razlepljuju i sire ili je u pitanju nesto drugo. Inace sto stoji na jednom mestu i nikad se ne pomera.
Za kraj zelim vam svima srecnu i uspesnu Novu godinu, da imate puno posla i nemojte da se libite da odradite i neki ovako sitan poslic, nekome to puno znaci a nemaju svi "umesnog" muza :hjarta:
žalosno je da nitko nije htio pomoći
, ja se šalim sa kolegama Å trkijem i Starim da radim samo udovicama
, i farbanje stolarije, zidova , popravak struje, vode , .... Naravno to su poslovi na kojima se nećeš obogatiti financijski ali usrećiš ljude koji nisu u stanju sami to napraviti/popraviti
i da bravo esteta za tebe i za tvog muža koji se odvažio da sam riješi problem . ovo je dobro rješenje , a šarafi se tako i tako ne vide

i da bravo esteta za tebe i za tvog muža koji se odvažio da sam riješi problem . ovo je dobro rješenje , a šarafi se tako i tako ne vide
Last edited by ropee on 28 Dec 2012 08:37, edited 1 time in total.
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
Lepo od tebe :pljesk:ropee wrote:radim samo udovicama.... Naravno to su poslovi na kojima se nećeš obogatiti financijski ali usrećiš ljude koji nisu u stanju sami to napraviti/popraviti
A to sto kazes za finansije nikad se ne zna ... uradis deset takvih poslica udovicama pa te neka preporuci i dobijes neki veliki posao sa kojim isplatis i sve te sitne.
Ja zaista ne znam koliko bi kostala opravka naseg stola, ali da se pojavio stolar koji bi to ekspeditivno i pedantno uradio ja bih ga preporucivala svakome ko me pita da li znam nekog dobrog majstora ... Tako da uvek treba misliti i malo unapred, a ne samo koliko cu profitirati trenutno. Razmisljanje na duze staze se kad tad isplati

A znaju po nekad "zadovoljne mušterije udovice" i u testamentu da napišu po koju "lepu reč" za finog i dobrog majstora :ongel: :stolt:Esteta wrote:Lepo od tebe :pljesk:ropee wrote:radim samo udovicama.... Naravno to su poslovi na kojima se nećeš obogatiti financijski ali usrećiš ljude koji nisu u stanju sami to napraviti/popraviti
A to sto kazes za finansije nikad se ne zna ... uradis deset takvih poslica udovicama pa te neka preporuci i dobijes neki veliki posao sa kojim isplatis i sve te sitne.
Ja zaista ne znam koliko bi kostala opravka naseg stola, ali da se pojavio stolar koji bi to ekspeditivno i pedantno uradio ja bih ga preporucivala svakome ko me pita da li znam nekog dobrog majstora ... Tako da uvek treba misliti i malo unapred, a ne samo koliko cu profitirati trenutno. Razmisljanje na duze staze se kad tad isplati
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad:
Na žalost BG majstori su se pokazali već nekoliko puta tako da o njima nećemo.
Å ta se tiče stola nije bitno kako izgleda jer ti neide na izložbu već je bitno da služi svrsi,a ti muža bodri i dalje možda baš on postane dobronamjerni majstor koji će pomoći još nekome kome je takva pomoć jako bitna.
Å ta se tiče stola nije bitno kako izgleda jer ti neide na izložbu već je bitno da služi svrsi,a ti muža bodri i dalje možda baš on postane dobronamjerni majstor koji će pomoći još nekome kome je takva pomoć jako bitna.
Čovijek sniva a Bog realizira!