Izrada kuhinjskog kabineta za sudoper?
- savage1337
- Majstor početnik
Ova prica oko cokli, meni jedino u obzir dolaze te plasticne cokle koje se kace na nozice od donjih elemenata. To je i lijepo a i lako se skine jednom tjedno i pocisti ako nesto bas prode iza. A i imaju dolje onaj silikon tako da stite da neki komadici hrane i kruha ne poispadaju iza. Dok su mi one cokle koje se rade bas od iverice ono ruzne i to neka se nesto prolije po podu mislim da to odmah povuce vlagu i gotovo.
A recimo stara kuhinja je bila bez ikakvih cokli, samo nozice od 10cm, i ispod je cesto palo svasta i bilo nam je tesko cistiti i zavlaciti se iza, tipa opadne mi badem odbije se i zavuce se iza stednjaka / sporeta i nemogu do njega
Cura je prvo rekla da zeli kuhinju bez ikakvih cokli, ja rekao ne, moraju biti cokle, al mislio sam na te plasticne koje se lako skidaju. Mislim da su odlicne jer, lako ih skines i pocistis, a opet nemoze ti nista opasti samo tako lako ispod kuhinjskih elemenata.
A recimo stara kuhinja je bila bez ikakvih cokli, samo nozice od 10cm, i ispod je cesto palo svasta i bilo nam je tesko cistiti i zavlaciti se iza, tipa opadne mi badem odbije se i zavuce se iza stednjaka / sporeta i nemogu do njega

Cura je prvo rekla da zeli kuhinju bez ikakvih cokli, ja rekao ne, moraju biti cokle, al mislio sam na te plasticne koje se lako skidaju. Mislim da su odlicne jer, lako ih skines i pocistis, a opet nemoze ti nista opasti samo tako lako ispod kuhinjskih elemenata.