bracni krevet 220X200 sa ladicama

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
mirkometak
Zarezivač olovaka

Post by mirkometak »

evo mene opet, cinilo mi se da ce ovo bit jednostavno, al su mi rekli da pripazim na sljedece stvari, pa bih zamolio nekog za pomoc.
stranice kreveta sam mislio fiksirat na kutevima, i to na nacin da ih spojim kutnikom, pa me zanima dali ce to bit dovoljno, nebi zelio koristit klinove/kekse ili nesto drugo, jer postoji mogucnost da ce se krevet trebat preselit kroz neko vrijeme.

mislio sam ucvrstit sa ovime:

Image

stavio bi 4 kutna nosaca, te po 2 ova za srednju letvu , eventualno bi jos sa uzglavlja mogao sa nekoliko sarafa ucvrstit uzduzne stranice

hoce to biti OK?
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Heh,
Ma sve su one iste :)
Samo moras da pazis da ti ne donese u kucu cetkicu za zube. To je prvi znak da ima nameru da ostaje trajno. Sledeci (al tad je vec obicno kasno) je kad pocne da razgleda namestaj :)
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

hehehehe :)
mirkometak
Zarezivač olovaka

Post by mirkometak »

mbole wrote:Heh,
Ma sve su one iste :)
Samo moras da pazis da ti ne donese u kucu cetkicu za zube. To je prvi znak da ima nameru da ostaje trajno. Sledeci (al tad je vec obicno kasno) je kad pocne da razgleda namestaj :)
a kad je vec krenula zafkancija, da malo nadodam...
ja se nebi slozio sa tim da su sve iste, jer da jesu nakon sta jednom popusimo drugi put nam se nebi trebalo dogodit, a posto nisu sve iste cinimo greske jednu za drugom, mislim da se razlikuju u malim nijansama, dovoljno da se kameleonski kamufliraju

a sad ozbiljno, hoce li bit dovoljni ovi nosaci koje sam gore naveo, u subotu idem narucit materijal, pa cisto da znam dal da podebljam sa profilima kakvim ?
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Srećko
Precizni šegrt

Post by Srećko »

Okove iz prethodnog linka zasigurno možete naći na buvljaku po mnogo nižim cenama. Ja sam u Nišu, subotom na buvljaku, ili nedeljom na auto pijaci, uzimao ovaj prvi iz linka gore za 60 din/kom a ova druga dva su mislim 40-tak din, nisam siguran...
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Linkove sam poslao samo da mirko vidi kako izgledaju. Ne verujem da ce bas da "skokne" do Beograda po njih :)
Srećko
Precizni šegrt

Post by Srećko »

Sorry, Bole :D ...
A možda se napali pa ih naruči DHL-om, FedEx-om ili nekim drugim express mailom?
Å ala :lol: :lol: :lol: ...
NEX
Majstor

Post by NEX »

Ako mirkometak nije uradio krevet , fioke,mogao bih i ja reci nesto jer imam skoro isti takav samo uradjen od jasena pa bajcovan u 2 boje.isto sa fiokama.isto tockici ,malo drugaciji i bez rucki jer smetaju jutarnjem ustajanju.A fercera extra.I ne skripi,i ne ljulja!
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

NEX wrote:Ako mirkometak nije uradio krevet , fioke,mogao bih i ja reci nesto jer imam skoro isti takav samo uradjen od jasena pa bajcovan u 2 boje.isto sa fiokama.isto tockici ,malo drugaciji i bez rucki jer smetaju jutarnjem ustajanju.A fercera extra.I ne skripi,i ne ljulja!
Ako imaš nešto da sugerišeš, ostavi post u ovoj temi.
Ako hoćeš da prikažeš svoj rad (što je jako poželjno), sa sve iskustvima i sugestijama, otvori temu u forumu u kome se prikazuju radovi viewforum.php?id=7
mirkometak
Zarezivač olovaka

Post by mirkometak »

NEX wrote:Ako mirkometak nije uradio krevet , fioke,mogao bih i ja reci nesto jer imam skoro isti takav samo uradjen od jasena pa bajcovan u 2 boje.isto sa fiokama.isto tockici ,malo drugaciji i bez rucki jer smetaju jutarnjem ustajanju.A fercera extra.I ne skripi,i ne ljulja!
evo, kad bude gotov objavit cu fotke, i utroseni materijal, cijenu. trenutno se materijal reze, pa za nekih 10-ak dana ce da bude u upotrebi. inace po pitanju rucki, uspio sam nac firmu koja ima cnc strojeve, pa ce mi napravit pri vrhu urezane rucke sa blagim urezima kako bi se moglo abs-om kantirat.
NEX
Majstor

Post by NEX »

Moj krevet nema rucke,nadam se da je tvoja varijanta bolja.Mada i moj je extra.Cm se malo snadjem sa ovim nacinima slanja poslacu par svojih rukotvorina.Imam i varijanti decijih kreveta sa fiokama,,otom potom.
p.s. lepo je sto sa nama delis ovako osetljiv deo namestaja(IPAK JE TO BRACNI KREVET)svaka cast,uz tebe smo.
Post Reply