nedavno kupih 1400ace, ovde kod nas, i uz nju se dobije ovaj set drugi - i otprilike ti dodje kao ta tvoja, i da kupis taj set.
valjaju li, ili ne - ne znam, nisam kompetentan da iznesem misljenje (morao bi prvo malo da ih koristim, je l'...

) - al' ako se ispostavi da mi rade pos'o (u smislu oblika/tipa) - prvi koji cijukne - kad dodje vreme da se menja - kupicu isti taj - ali neki kvalitetan (skup). -posto kapiram da je prica slicna kao i sa burgijama - a tu vec imam iskustvo - ukratko, ne postoji skupa-skupa burgija

- postoje samo bas preskupe burgije - a to su, kad sve ukalkulises - one jeftine. tipa des' komada za 5-10 jura.
takodjer ti kitovi - koliko su sa jedne strane zahvalni - jer brzo uvidis koji ti trebaju - a koji ne - toliko su i nezahvalni, jer ako recimo imas set 12 necega, za 24 jura - to je onda cena 2e/kom - medjutim ako se ispostavi da zapravo koristis svega 2 iz tog seta - onda to vise nije cena 2e/kom - nego 12e/kom, a taj od 2e/kom, u principu, ima vrlo male sanse da je kvalitetan kao onaj koji kosta u startu 12. -mislim, mozda je moguce, ali licno nisam se jos susreo nikada sa istim proizvodima, razlicite cene, i da je neki koji je 6x jeftiniji kvalitetom uporediv sa tim istim, samo 6x skupljim.