Sobna vrata

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
eckica
Zarezivač olovaka

Post by eckica »

Nikola28 svaka ti je kao Njegoseva :P

Mbole tebi svaka cast,koliko sam primetila na svakoj temi tvoji odgovori su iscrpni i vidi se da hoces svima da pomognes. Ali jednostavno neki clanovi su izuzetno ironicni,neljubazni prema novim clanovima i misle da sve znaju i zato se ovima sto neznaju podsmevaju itd....
nikola28
Majstor majstora

Post by nikola28 »

Takodje sam napisao i "ako nista,bar gde mogu da nadjem kvalitetan furniran plot a ja cu se vec snaci za stok.."
Ja sam u Lazarevcu nasao sobna vrata,presvucena odlicnom folijom za 160 evra sa ugradnjom,a ovde je ugradnja 30 evra po otvoru...
Takodje sam nalazio furniran plot za 40 evra,neofarban...koliko bi me jos ispao stok?
Znaci,uz neki moj rad,farbanje i ugradnja,mogu da se uklopim u trazeni okvir cene...
Po,meni normalan odgovor bi bio "mislim da ne mozes da nadjes to sto trazis za te pare,ali ako hoces malo da se potrudis,mozes odlicno da prodjes..."npr..."ili "za te pare mozes da dobijes vrata presvucena folijom"...jer to bi trebao da bude jedan od ciljeva foruma,da clanovi saznaju da mogu dosta sami da odrade,sa minimumom alata i znanja...Eckica pise da ima,nije to sto hocu,ali nema veze,mozda odem tamo pa nadjem nesto sto mi se svidi...daleko je bolji odgovor nego ironija...to je odgovor koji nije tacan...
nikola28
Majstor majstora

Post by nikola28 »

Kako je Feniks mogao da da odgovor od jedne recenice,bez ironije i sarkazma a da opet clanovi neto nauce?
Ja sad iz njegovog odgovora znam gde ima vrata koja cu mozda morati da smirglam,ali ako cu da ustedim 10-20 evra po vratima,nema veze...ali sam bar nesto naucio...
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ajde kreni od pocetka teme.
Upravo to sto pises ti je na prvoj stranici napisano.

Za te pare nema to, al ima ovo.

Ono sto je dobro feniksu, ne mora da bude i tebi (covek je i napisao da stokovi i nisu neki), nasao ih je pre 6 godina, i niko ne zna dal je bas tog trenutka tipu koji je prodavao falio kes, pa je obarao cenu ....
itd itd..

I zasto insistiras da uopste postoji varijanta (ili da je neko zna), u kojoj "mozes odlicno da prodjes"?
Mozda ne mozes.
Na trzistu je pretezno djubre (ne samo u ovom slucaju), po neprimerenim cenama (sto si i sam zakljucio), i koliko god i ja i ti ne zeleli da je to tako... nazalost tako je.

Koliko mi je poznato maricaivica je prilicno upoznat sa stanjem trzista (verovatno vise nego vecina nas), sa tim gde sta i kakvo ima da se nadje, i ako on ne zna gde... onda
nikola28
Majstor majstora

Post by nikola28 »

Mbole,za koliko para bi mi napravio stok od moje gradje (camove),sa plivajucim pervajzima,200x80,npr,moje smirglanje,farbanje i ugradnja?
Znaci,samo da predihtujes,izlepis,iseces na tacne mere i sastavis...
Doteram ti furniran plot od 4500 din i kupim sarke da montiras?
Nemam masine,ali znam da smirglam,farbam i montiram...samo me cena interesuje,bez nekog objasnjenja na 2 strane,ako nije problem...
nikola28
Majstor majstora

Post by nikola28 »

I koliko gradje mi bi otprilike trebalo za taj stok,debljina zida 25 cm...?
феникс
Majstor majstora

Post by феникс »

Никола 'ајде овако:
Позови 063 845 38 51 СТР "Нада ММ"
Сад сам звао - ту сам ја купио пре онолико година врата - и госпођа Нада ми каже да има врата фурнирана храстом цена ситница = 6500 дин.
Даље од тебе зависи - да ли ти одговарају или не.
Ако замолиш Сингера да кад иде на најлон пијацу у Новом Саду погледа (врата а не Наду) и опише ти шта је мајсторско око видело. На најлону је продаја тих врата.
Ако треба да ти пошаљем слику - Нада је на слици а не врата
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad:
nikola28
Majstor majstora

Post by nikola28 »

Hvala,Fenikse,opet odgovor,neverovatno :)
Mislim da bi bilo bolje ti da odes da vidis (Nadu,a ne vrata) ;)
nikola28
Majstor majstora

Post by nikola28 »

Ili da nam Singer javi valja li sta? ;)
феникс
Majstor majstora

Post by феникс »

Ја сам је уживо видео једном - кад сам куповао врата - пре кусур година.
Сад сам само видео слику на визит-карти и чуо јојглас кад сам питао има ли и пошто су врата која тражиш
За Сингера сам лепо написао: "Ако замолиш Сингера да кад иде на најлон пијацу у Новом Саду погледа (врата а не Наду) и опише ти шта је мајсторско око видело. "
Ја немам воље да по овојврућини идем на најлон (а нисам био тамо више од годину дана) а колико знам он је редовно посетилац.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

nikola28 wrote:Mbole,za koliko para bi mi napravio stok od moje gradje (camove),sa plivajucim pervajzima,200x80,npr,moje smirglanje,farbanje i ugradnja?
Znaci,samo da predihtujes,izlepis,iseces na tacne mere i sastavis...
Doteram ti furniran plot od 4500 din i kupim sarke da montiras?
Nemam masine,ali znam da smirglam,farbam i montiram...samo me cena interesuje,bez nekog objasnjenja na 2 strane,ako nije problem...
Ni za kolko.
Jednostavno tako necu da radim, sve i kad bih imao cime.

Najpre, od tvoje gradje, ne dolazi u obzir da pravim bilo sta. Ako treba objasnjenje zasto moze, al to ce biti na dve strane.

Dalje, da ja radim deo posla a bilo ko drugi deo, to mozda moze sa nekim ko mi je jako dobar prijatelj ili brat, a musterija ne moze nikako. Opet ako treba objasnjenje...

Da montiram sarke na plot i stok koji je neko drugi pravio, samo ako poludim.
феникс
Majstor majstora

Post by феникс »

Ево и теби слика ( а и Сингеру - да је лакше нађе)
Image
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

posto me vicete,da se javim. :)

ja nikad nisam kupovao plotove(ni vrata) na najlonu,ali znam da kvalitet odgovara ceni,sto znaci da se takav proizvod moze naci na bilo kojoj pijaci.

koliko para --toliko i muzike ;)

ja sam prosle nedelje bio na najlonu,ne kod njih i kod nje(Nade),ako budem isao za vikend ,pogledacu :tummenupp:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

nikola28, u svom prvom postu u ovoj temi sam ti napisao da mislim da ces tesko naci trazena vrata po trazenoj ceni ali da za taj novac mozes kupiti slicna vrata a farbana pokrivnim PU bojama. Slazem sa, to nije isto ali ti nudis 130 eura...
U svom drugom postu sam ti dao link ka ljudima koji proizvode sobna vrata kao poluproizvod. Da si ih pozvao, nasao bi ono sto trazis.
U svom trecem postu sam ti dao link ka plotu koji trazis sa cenom koju trazis. Opet ljudi koji prodaju i poluproizvod.
Mislim da sam ti dao sasvim dovoljno informacija.
Za ubuduce cu biti obazriviji u komunikaciji sa tobom.
nikola28
Majstor majstora

Post by nikola28 »

Marice,treba da budes obazriviji u komunikaciji sa svima...
Uglavnom,da se ne raspravljamo unedogled,nasao sam u okolini Lazarevca TRI stolara koji rade sobna vrata i koji se uklapaju u zadatu cenu...dvojica rade za 100 evra,a jedan za 130...to su cene za drveni stok,furniran plot,bez ugradnje i farbanja..
Ako nekom treba informacija gde imaju jeftina sobna vrata ,a ne neko da mu nudi sigurnosna vrta,odogovore tipa "to ne postoji",ko hoce da ih kupuje pa da se ugradjuje u cenu,nek mi se javi u inbox...pozdrav svima...
Locked