Krevet, komodica, polica...

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

hehehe - dobar si :)
trivun
Majstor početnik

Post by trivun »

Eh jarane probao sam i jedno i drugo i treće i probo, probo pa se u... . Jedna stvar je sigurna. Ako je nešto ma šta to bilo od kvalitetnog materijala i kvalitetno urađeno ne može da bude jeftino. Dobro i jeftino retko kad ide zajedno. Stoga sam se ja odlučio samo za amaterski rad iz ljubavi. Trošim na svoj nazovimo ga hobi ko svaka prosečna stolarska radnja a ne uzimam uglavnom ništa. Tu i tamo po nešto tek da pokrijem troškove nekog materijala, ali retko kad kompletnog. O radu i trudu da ne govorimo. Ali zato mi je lepo, radim samo ono što mi se sviđa, kad mi se sviđa i onoliko koliko mi se sviđa. Ja sam tu našao jedinu matematiku. Mada mišljenja sam da tu najviše zavisi od čoveka. Jednostavno ima ljudi koji umeju da prave pare i ima onih drugih koji to nemogu. Ja sam od ovih drugih. A ti ako nisi od onih prvih onda bolje da se preorijentišeš na zadovoljstvo u samom startu dok se nisi razočarao.
sarmin
Zarezivač olovaka

Post by sarmin »

he he dobar s tako sam nesto i trazio znam da je tesko poceti nesto danas je takva situacija al ebg. ma onako me zanimalo sta i kako kod vas napreduje posao. ja radim u Mariboru Gorenje kuhinje, tako napravim po koju kuhinju ili koji elemenat ormaric sto i slicno pa iznesem na zadnja vrata hehe pa to ide, velika sredina pa se moze prodat sve zivo. U Bosni imam manju radionu u kojoj sam nekad radio pa sam razmisljao nesto o pokretanju kakvog posla tamo, samo kako vidim ne pise se dobro...
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Znači niti u EU nema opstanka bet fuša.
Čovijek sniva a Bog realizira!
sarmin
Zarezivač olovaka

Post by sarmin »

nema prijatelju bez fusa nista. platu imas unaprijed rasporedjenu i kad je dobijes samo je podijelis i gotovo. e ako hoces nesta malo vise onda moras fusat, ebg.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

ja radim u Mariboru Gorenje kuhinje, tako napravim po koju kuhinju ili koji elemenat ormaric sto i slicno pa iznesem na zadnja vrata hehe pa to ide
Ne mogu da odolim, a da se ne setim starog vica :)

Pricaju Rus i Jugosloven:
Kako je kod vas u Jugi?
Onako, plata nije neka al snalazim se. Radim u fabrici usisivača, pa s vremena na vreme iznesem po neki deo, sklopim na kraju ceo usisivač, prodam i onda se nekako gura. a ti?
Ma i kod mene je slicno isto mala plata, a ja radim u fabrici bicikli. Probao sam isto to ko i ti da iznesem po neki deo, sklopim i da prodam. al kako god da ga sklopim, ispadne mitraljez :)
Post Reply