šper ploča za enterjer u čamcu

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ko sto neko napisa, da li nesto lepo izgleda je stvar licnog ukusa (neko voli plavke, neko crnke, neko ridje... ja ne pravim pitanje :)).
Pri tom jedna ista sper ploca u zavisnosti od toga kako je bajcujes, cime je lakiras... moze da izgleda totalno drugacije.
Ja obicno kad nemam unapred resen "recept", uzmem nekoliko manjih komada (dosta su ti komadi velicine 5x10cm), pa svaki obradim na malo drugaciji nacin (razlicita nijansa bajca, razlicit broj mazanja...), i onda na kraju odaberem onaj recept koji mi se najvise svidja (ili najvise odgovara ostatku prostora).
Nije loze da ako vec to radis ostavis te plocice (i naravno na svakoj napises sta si joj radio) za neki eventualni buduci posao.
BODARA98
Majstor početnik

Post by BODARA98 »

ma kod nas u rs za to netreba nikakva dozvolaza gradnju niti kakva dozvola za upotrebu ,a poštosam veliki ljubitelj prirode a pogotovu reka jezera itd,i volim sve što živi u vodi na vodi ipored vode ta burad ili bačve od ulja ili nafte definitivno ne dolaze u obzir,samo burad od pvc i imam ih već 10 -kom po 50 l treba će još ali to nije bitno ,neće biti nikakvog zagađivača tj motora na njemu služiće za sportski ribolov ,roštilj i pijanke vikendom od 8sati naveče pa do sutradan do 12sati ili do podne,i biće vezan za obalu da nebi morali u pola noći u pijanom stanju da ga vučemo po bosni ,tako se zove reka u mom gradu ,koji takođe recimo leži na još dvije reke usoru i spreču.poslije rs i svoje porodice, najviše volim te tri reke.pozdrav iz doboja.
ko radi taj se i umori
Post Reply