Izvini BR procitaj unazad sinko.
Nisa, ja trazio tvoju pomoc vec ti foruma. Sto ukljucuje mene.
Sledeci put nemoj.
Moju ako nije i za drugoga.
Alternativa Loctiteu 330 za elasticno spajanje metala i drveta
Last edited by momirz on 29 Jul 2017 23:19, edited 1 time in total.
Momire, ne shvatam tvoju potrebu da se stalno duris oko necega kao malo dete. Pitanje je bilo ko zna alternativu Loctiteu 330 a da nije epoksid. I odgovori su vise nego korisni sa upravo imformacijama koje sam trazio od izvora za Loctite 330 ovde pa do alternativa od kojih ni jedna nije epoksid. Pitanje tacno definisano sa objasnjenjem bas zbog toga da se smanji sum bez ikakve zelje da se slusaju prepricavanja prica koje su odavno ispricane.
Izgleda da imas ozbiljan problem kada ne mozes da budes ovan predvodnik. Jos jednom zahvaljujem ti se na trudu kao i svima ostalima koji su ucestvovali u temi posto sada imam vise imformacija nego sto sam ih imao kada sam poceo.
A rezultat cemo videti.
Izgleda da imas ozbiljan problem kada ne mozes da budes ovan predvodnik. Jos jednom zahvaljujem ti se na trudu kao i svima ostalima koji su ucestvovali u temi posto sada imam vise imformacija nego sto sam ih imao kada sam poceo.
A rezultat cemo videti.
Evo ovako i da se povucem - ja sam idiot. I sto pitam i sto hocu da pomognem. Ne umem da precutim istinu pa sta god.
Ima "epoksi" koji lepi sline za beton".
I stvarno odjava ovna.
Ima "epoksi" koji lepi sline za beton".
I stvarno odjava ovna.
Last edited by momirz on 30 Jul 2017 05:03, edited 1 time in total.