ropee wrote:e moj feniks , stvarno si fulo i mjesto i vrijeme
Ја сам се само надовезао на претходни пост који је био о језику.
А коме смета - нек' прескочи. Колико "скретања са теме" има овде па се не јежиш због њих...
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad:
već kad si me prozvao , skretanje je bilo na temu jezika kojim je čovjek napisao , oko toga se polemika vodila , što je donekle razumljivo , mada zna se što je pisac htio reći , a kao što Singer kaže , i sami vidimo koliko je slovencu stalo do ove teme i odabira kombinirke , mora da je pronašao neki novi hobi :skratta: u međuvremenu .
Å to se tiče tvog posta, to je čisto trolanje teme i na nekom drugom forumu bi zaradio banovanje barem na 24 h (član sam par foruma i nikad nisam bio baniran ) stoga mislim da ova tvoja replika fenikse ne drži vodu :reta:
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
ropee wrote:i sami vidimo koliko je slovencu stalo do ove teme i odabira kombinirke , mora da je pronašao neki novi hobi :skratta: u međuvremenu .
Pa nebi pitao da mu nije stalo. Ja mislim da je pogresno i dosta skuplje kupovati bilo kakvu masinu za privremeno. Ova za koju je postavio link je 1500+pdv (ddv). A vec za 2500 moze da nadje noviju sicar furore 300i i bolje je odmah da uzme neku takvu manje rabljenu nego ovu koja je bas za hobi i verovatno ima aluminijumske ploce. Znaci to bi bila cena veca za 600-700 eura, ali je masina kojoj nece mnogo pasti cena i ako bude hteo da je proda, a imao bi sigurno dobru i preciznu masinu.