saloon vrata

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

samo napred :prs:

imas novu masinu :prsgore:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
saša
Majstor stolar

Post by saša »

Da, da Singer...
S pravom ljudi kažu da je iskustvo ono čega nemaš kada ti treba a kada ga konačno stekneš onda ti i ne treba....pa tako i ja.
Počnem da pravim ova vrata i oduševljavam se kako je mašina precizna, diht, bušara, štuc...sklopim vrata napravim useke za šarke, okačim vrata kad ono gle čuda. Ovaj desni friz kriv ka napolje!!!! Došlo mi je bilo da se uhvatim za noge i da se udarim od zemlju. Zovem tasta u pomoć (inače penzionisani stolar). On pogleda i kaže mi da nisam obratio pažnju na godove, a činilo mi se da sam na stovarištu dobio najbolju dasku koju sam mogao da nađem prošle godine. Å ta sad da radim? Sramota me da pitam na forumu i tast mi kaže da otvorim vrata pored ovog akvarijuma desno, da stavim na patosu drvenu kocku ili sl. i da vrata od suprotnog zida uporim nečim čvrstim...napominjem da je krilo tada već bilo ofarbano ovim sadolinom. Iskrivljenje je bilo skoro 2 cm. Vrata tako ostavim 3 dana i 3 noći otpustim i vrata se isprave...doduše ne u potpunosti ali se to i ne primećuje pošto su ovo saloon vrata.
Nije mi bilo ni na kraj pameti da mi se ovo može desiti...
Pozz
Last edited by saša on 03 Jan 2013 17:47, edited 1 time in total.
Bolje je živjeti čitav život kao milijunaš nego li sedam dana u bedi
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

hahaha ---dobro dosao u svet seksa sa daskama :smejanje::smejanje::smejanje:

sa masinom i radom polako otvaras pandorinu kutiju :happy::happy::happy:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
radenko
Vrhunski majstor

Post by radenko »

Polako Sasa bice tu jos problema to je samo pocetak nemoj da se mnogo nerviras!!! :prsgore:
smirglaj nikad dosta
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

singer wrote:hahaha ---dobro dosao u svet seksa sa daskama :smejanje::smejanje::smejanje:

sa masinom i radom polako otvaras pandorinu kutiju :happy::happy::happy:
a prisutan je tu i "marfijev zakon"
Post Reply