Pozdrav,
kupujem dihtaricu ovih dana i naisao sam na dvije prihvatljive cijenom (250e). Jedna je Metabo HC260 C / W, kojoj fali jedan dio na koji se naslanja daska kada se blanja, znaci onaj gore segment veliki... Druga je neka Lutz_ njemacka kompanija koja se ugasila kako vidim po internetu (ili ne proizvodi vise masine nego sjeciva neka)
U dilemi sam jer bih mozda imao nekoga da mi profesionalno napravi taj segment koji fali na metabo za neke smijesne pare, a izgleda kao nova i lik sto je prodaje tvrdi da je kao nova sto se vidi i na slikama.
Metabo_ http://www.olx.ba/artikal/21666306/dihtarica/
Lutz _ http://www.olx.ba/artikal/24867960/stro ... ht-abriht/
Svaka pomoc bi mi dobrodosla. Hvala unaprijed...
Potrebna pomoc pri kupovini dihtarice... Metabo ili Lutz
- dejanblasko
- Dodavač alata
Iskreno, masina koja kosta 1200€ nova a polovna kao nova da kosta 3-4 puta manje, meni to odmah deluje kao da ima skrivenih jos mana, a znamo da i nova nije olicenje preciznosti i izdrzljivosti. A takodje mislim da nisu bas smesni novci da se napravi ta ploca sto fali.
Lutz neznam kakva je, ali je barem kompletna, ako nije klimava u uvijene ploce a budzet za bolje nemam lutz bi bio moj izbor.
Lutz neznam kakva je, ali je barem kompletna, ako nije klimava u uvijene ploce a budzet za bolje nemam lutz bi bio moj izbor.
Last edited by godfather on 15 Mar 2017 13:07, edited 1 time in total.
- dejanblasko
- Dodavač alata
Hvala na odgovorima i oprostite sto nisam uredio lokaciju 
Za koji dan cu saznati koliko bi me kostao ovaj dio da se napravi za metabo, a u medjuvremenu cu provjeriti kako izgleda ova Lutz... 250e je max budzet, a nisam uspio nista naci osim ovoga, a da nisu einhell i slicno... (a einhell je uzasan i kad je nov)...

Za koji dan cu saznati koliko bi me kostao ovaj dio da se napravi za metabo, a u medjuvremenu cu provjeriti kako izgleda ova Lutz... 250e je max budzet, a nisam uspio nista naci osim ovoga, a da nisu einhell i slicno... (a einhell je uzasan i kad je nov)...