Jeftino
Jeftino
Juče sam gostovao u Topoli i u slobodnom vremenu cunjao po gvoždjarama i našao nešto EXTRA POVOLJNO
Bitovi za frezer Svih modela od 160 do 300 din po komadu
i to su od TOYA kompanije iz Poljske original pakovanje po jedan a kutija baš ono nije nesto glupson već od plexija zaštićen bit ima svih modela ja sam uzeo onaj za kanale od 4,8 i 6 mm po260 din kom.
nedeluje mi da je š klasa seče kao lud ima bar kod u kutiji papire pa ako li neka da zna tu firmu kakva je dali da kupim još koji prodavac kaže da idu kao ludi a ja sam u utorak u Arandjelovcu prolazim kroz Topolu pa da svratim
Zna li neko nešto za taj alat i firmu.
Bitovi za frezer Svih modela od 160 do 300 din po komadu
i to su od TOYA kompanije iz Poljske original pakovanje po jedan a kutija baš ono nije nesto glupson već od plexija zaštićen bit ima svih modela ja sam uzeo onaj za kanale od 4,8 i 6 mm po260 din kom.
nedeluje mi da je š klasa seče kao lud ima bar kod u kutiji papire pa ako li neka da zna tu firmu kakva je dali da kupim još koji prodavac kaže da idu kao ludi a ja sam u utorak u Arandjelovcu prolazim kroz Topolu pa da svratim
Zna li neko nešto za taj alat i firmu.
Last edited by šarenko on 25 Oct 2008 19:29, edited 1 time in total.
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
Mogao bi da okacis i sliku. Kakvih jos modela ima?
Last edited by emcanke on 10 Nov 2008 22:35, edited 1 time in total.
Radnja je u Topoli kod bioskopa prema Vinči i zove se "METAL MANS" dobili su i još različitih rutera ja sam danas pazario dva za kanale od 6mm po 120 din komad ( oni kao i za cinkovanje vretenastiBojan wrote:Mogao bi da šibneš neki telefon ili ime radnje, možda nekog zanima.
u njoj ima i mnogo dobrih komada alata MAKITA, BOÅ I NISU SKUPI
Tel.
034 813 597
o63 174 93 02
Toya,... jel' to ovo? http://www.toya.pl/catalogue_functional ... #catalogue
JESTE boggy ali oni imaju mnogo vise modela nevidim ovde onakav koji sam kupio ranije za kanale ali okrugli kao novcic ( e j***ga ja sam završio dečju animaciju a ne šumarski ili drvnoprerađivački fakultet slabo baratam sa imenima tih alata ali umem da ih opišem.)
Aimaji i one sa više noževa koji vade razne profile, samo požuri jer kaže onaj prodavac da idu kao alva nisam znao da nas toliko ima.
Aimaji i one sa više noževa koji vade razne profile, samo požuri jer kaže onaj prodavac da idu kao alva nisam znao da nas toliko ima.
Kada ides ja cu proci negde oko pola dva petnaes do dva kolima iz Stragara za SM. PALANKU PA DA SE VIDIMO.
A i da pogledamo malo bolje zajedno nadam se da imas vise iskustva od mene.
Aako ne radnja je malo ispod doma kulture ka Vinci odmah ispod kineske radnje lako ces je prepoznati.
A i da pogledamo malo bolje zajedno nadam se da imas vise iskustva od mene.
Aako ne radnja je malo ispod doma kulture ka Vinci odmah ispod kineske radnje lako ces je prepoznati.
Krecem za jedno sat vremena, ali idu kum i kuma sa malim detetom, pa ne znam da li cu moci da ih cimam po Topoli!
U svakom slucaju cu da svratim neki drugi put, posto idem u te krajeve relativno cesto. Trazio sam ovih dana glodala po Beogradu, i nista sem CMT-a mi nije interesantno, ima i nekih Bosch-ovih u Merkuru, ali su cene bas nepopularne.
Bio sam juce na buvljaku i ona glodala ze cepove - nosac (18e) + nozevi koji idu na njega (oko 20e ako sam dobro zapamtio...), oko 40e minimum za komplet... mnogo skupo, s obzirom na to da imam jeftinu Skill glodalicu.

Trt, mrt, zivot ili smrt!