Pricali smo i kaze mi da Black and Decker vise nije pouzdan proizvodjac pravog alata. Ima dosta reklamacija.
Posto je moj fond za sada ogranicen on mi predlaze da razmislim o varijanti Iskra Perles a toplo mi preporucuje proizvodjaca SKIL. Kaze da je to firma vezana za Bosch, jer su oni zaduzeni za njihov servis.
anticzlatko wrote:Majstore metabo da li ti je sada malo jasnije ono sto me zanima?
Iskreno receno, Metabo je prilicno u pravu.
Zlatko ovo pocinje da ici na cuveno: " a jel ce da bude poster", "hoce", "a kolko tacno postera?"
Poceli smo od: "sta otprilike da kupim a da je dobro i da ne kosta mnogo?" (i tata bi sine). Zavrsili smo sa n opstih pitanja o konkretnim modelima.
Na pitanje: "sta mislite o ovom modelu?", je prilicno tesko odgovoriti. Sve masine iz slicnog cenovnog razreda imaju slicne osobine (inece ne bi slicno kostale). Posto nio od nas nema niti uvid niti gospodari tvojim novcanikom, niko ne zna do koliko para hoces/mozes da ides.
Shvatili smo da ti je 500E mnogo, ali ne znamo koliko nije.
Dobio si i par konkretnih predloga.
Sve u svemu, opredeli se za jedan nivo cene, i onda sta god izaberes ne mozes mnogo da promasis. Dobices skoro isto kod svakog proizvodjaca. Negde ce biti malo bolje ovo, a malo losije ono, a kod drugog modela obrnuto, ali to je sve tu negde.
Posto ne zalim da nadalje raspredamo ko je u pravu a ko nije tema je zakljucana.