Sta koji alat radi konkretno?

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

anticzlatko wrote:Zamolicu Vas da pogledate o cemu se radi i da mi date Vas review.
http://www.wobyshop.com/Uputstva/74010500.pdf

Znam da je mnogo losija od Boschove koja kosta 40.000 ali je i mnogo jeftinija.
Meni treba alat da polako udjem u stos rada sa ruterom.
anticzlatko wrote:Slucajno imam prijatelja koji je zastupnik za Makitu pa cu onda nekako da dodjem do te Makitine glodalice.
anticzlatko wrote:Video sam neku glodalicu u radnji od Black and Deckera. Sta mislite o ovoj firmi? Cena ove glodalice je nesto preko 9000 dinara
anticzlatko wrote:Ajde mi prokomentarisite ovu glodalicu:
http://www.blackanddecker.com/productgu … =4#details
Pricali smo i kaze mi da Black and Decker vise nije pouzdan proizvodjac pravog alata. Ima dosta reklamacija.
Posto je moj fond za sada ogranicen on mi predlaze da razmislim o varijanti Iskra Perles a toplo mi preporucuje proizvodjaca SKIL. Kaze da je to firma vezana za Bosch, jer su oni zaduzeni za njihov servis.
anticzlatko wrote:Majstore metabo da li ti je sada malo jasnije ono sto me zanima?
Meni nije :cool:
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Komad diskusije koji je krenuo nakon ovoga sam pobrisao, jer je pocelo prepucavanje, a to ne zelimo u ovu butigu.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Iskreno receno, Metabo je prilicno u pravu.
Zlatko ovo pocinje da ici na cuveno: " a jel ce da bude poster", "hoce", "a kolko tacno postera?"
Poceli smo od: "sta otprilike da kupim a da je dobro i da ne kosta mnogo?" (i tata bi sine). Zavrsili smo sa n opstih pitanja o konkretnim modelima.

Na pitanje: "sta mislite o ovom modelu?", je prilicno tesko odgovoriti. Sve masine iz slicnog cenovnog razreda imaju slicne osobine (inece ne bi slicno kostale). Posto nio od nas nema niti uvid niti gospodari tvojim novcanikom, niko ne zna do koliko para hoces/mozes da ides.
Shvatili smo da ti je 500E mnogo, ali ne znamo koliko nije.
Dobio si i par konkretnih predloga.
Sve u svemu, opredeli se za jedan nivo cene, i onda sta god izaberes ne mozes mnogo da promasis. Dobices skoro isto kod svakog proizvodjaca. Negde ce biti malo bolje ovo, a malo losije ono, a kod drugog modela obrnuto, ali to je sve tu negde.

Posto ne zalim da nadalje raspredamo ko je u pravu a ko nije tema je zakljucana.
Bojan
Administrator
Administrator

Post by Bojan »

viewtopic.php?id=610

Pregledaj malo ovo Zlatko, ovde se govorilo o glodalicama.

Izvinjavam se što sam za trenutak otključao temu, al nisam mogao da odolim. :D

Ne zamerte mi, senjor Bole.
Locked