Најбоља дијета је гутљајводе.
Чим се пробудиш узмеш гутљајводе у уста....
Кад увече легнеш пре него што заспеш прогуташ га.
Килограми се топе к'о лед у Јулу
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad:
isteki nije za skidanje kilaze vec ako imate problema ako ceo dan ste u sedecem polozaju pa vas bolu ledja da legnete na isteki da rasteretite kicmu i zategnete misice pored kicme ja ga duze vreme koristim !
Zna li neko gde mogu da nabavim istekiju po nekoj normalnoj ceni? Original je 7000din, kopija izmedju 3000 i 3500din. Po meni je to mnogo za par letvica, sta vi mislite? Ako znate gde ima za jeftinije molim vas da napisete ovde ili mi posaljite na mail? Hvala puno
Nisi upisao u profilu odakle si (pravila foruma), pa ne znamo ni gde mozes da nabavis.
Mozda ima u Tuzli, mozda u Nisu a mozda u Pljevljima ili Rijeci...
Ako ti je to mnogo kupi plasticnog kineza sluzice te par puta da legnes ako nisi tezi od 60 kg a ako imas vise nemoj ni pomisljati puca plastika pod jedan, pozdrav
Ja popunio profil prilikom registracije, sva polja. Za ostalo nisam pretrazivao jer me prvenstveno interesuje ovo zbog zdravlja a kasnije kad nadjem vremena mogu i da istrazujem moj profil. Ako je pravilo foruma trebali su da stave kao opciju prilikom registracije.
Inace sam iz Nisa...
Imam 107kg pa mozda taj kinez i pukne U svakom slucaju obzirom da je kinez pretpostavljam da ga ima u kineskim radnjama mozda i kupim pa da pokusam da ga sa necim ojacam???