Izrada glave za abrihter

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
BOZOVIC
Dodavač alata

Izrada glave za abrihter

Post by BOZOVIC »

Kupio sam polovan abrihter od 410 mm i neophodno je da se napravi nova glava istih dimenzija. Nosaci lezajeva i remenica bi ostali stari.
Dali neko zna radionicu za obradu metala koja moze to korektno da uradi.Cuo sam da takve radionice postoje u Cacku, ali ne mogu doci do tih brojeva telefona .
Bojan
Administrator
Administrator

Post by Bojan »

Viđao sam na pijacama gotove glave za abrihter svih dimenzija...
BOZOVIC
Dodavač alata

Post by BOZOVIC »

znam da ih ima po pijacama, ali meni treba neko ko ce namjenski da napravi glavu za abrihter po postojecim dimenzijama.
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Meni pravio Zoran profesor.(davne 2000)
Pedjamil
Majstor početnik

Post by Pedjamil »

Po meni je najjeftinija varijanta da taj stari poneses sa sobom na Bubanj potok subotom i da uporedis sa onim tamo. Ako nemaju , a zadovoljan si kvalitetom njihovih , kod njih mozes poruciti , jer su cesto , mnooogo jeftiniji od beogradskih radnji (snalaze se ljudi po unutrasnjosti). Bar sam tako ja radio ranije. Inace , imas dosta metaloglodackih i metalostrugarskih radnji , a one najbolje (i najskuplje) se mogu naci uz pomoc googla (zute strane , index berza delatnosti itd...)
BOZOVIC
Dodavač alata

Post by BOZOVIC »

Hvala na savjetima, ali ako neko ima konkretnu adresu bio bih mu veoma zahvalan.
Ovaj savjet o Bubanj potoku nije los i posto cu biti u Beogradu u subotu, sigurno da cu otici tamo da vidim sto se moze uraditi.
Post Reply