pomoc oko cirkulara Arsenije Spasic

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
DuKhan
Precizni šegrt

pomoc oko cirkulara Arsenije Spasic

Post by DuKhan »

Imam `vaki cirkular Arsenije Spasic ... neznam model ali imam sliku. Moj problem je sto sam ga nakon 1,5 godine napokon remontovao i sad radi ali ne znam koja je velicina lista testere koja ide na njega. Trebalo bi da bude ili fi 400 ili fi 450 mislim...

Takodje ako neko ima kolica za isti rado bih ih kupio imam sinu ili ti klizac ali nemam kolica (onaj deo koji je na slici podignut na radnu plocu stola), e da fali mi i vinkla ili uglomer kako li se zove, tako da i to dolazi u obzir placam devizno u kesu. :cool:

Image
Možda radimo sporo ..... ali zato radimo traljavo
VladimirTodic
Šegrt

Post by VladimirTodic »

DuKhan wrote:Imam `vaki cirkular Arsenije Spasic ... neznam model ali imam sliku. Moj problem je sto sam ga nakon 1,5 godine napokon remontovao i sad radi ali ne znam koja je velicina lista testere koja ide na njega. Trebalo bi da bude ili fi 400 ili fi 450 mislim...

Takodje ako neko ima kolica za isti rado bih ih kupio imam sinu ili ti klizac ali nemam kolica (onaj deo koji je na slici podignut na radnu plocu stola), e da fali mi i vinkla ili uglomer kako li se zove, tako da i to dolazi u obzir placam devizno u kesu. :cool:

[url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/2494_untitled.png[/url]
Како те служи циркулар?
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Covek nije navracao na forum vec duze od 4 godine, tako da...
Post Reply