Бојанова најава "Недеље глодара" ме је подсетила на фрезер (ето колико га често користим). Пре две недеље сам га користио и мало јаче стегао бит, па не могу да га извадим. Он ради, али ми је досадила увек иста шара!
Фрезер није неки првокласан, неки "Güde".
Бит се не стеже са два кључа, већ има оно дугме. Проблем је што ми врати дугме назад, ма колико га чврсто држао.
Ђта да радим? Да ли да бацим фрезер кад ми се иступи бит, или имате неки трик како да га ослободим???
Проблем са фрезером
Хвала! Скинуо сам онајдео са дугметом и лако одврнуо са два кључа. Вероватно и није био прејако стегнут, него се облазнио тајкључ на дугмету. Која глупост, зашто уопште и стављају то? Чини ми се да је и сигурније и једноставније стезати са два кључа.
Е сад, јел не морам да враћам наставак са тим дугметом (због прашине или нечега)?
Е сад, јел не морам да враћам наставак са тим дугметом (због прашине или нечега)?
Ja stegnem bit sa dugmetom (tesko se drži i ispada) i ključem na Bosh-ovoj glodalici i ona posle malo vremena rada oslabi tj. propadne (pošto je obrnuto postavljena, u stolu je)
Probacu ovo što ste vi uradili ako nie možda neki drugi problem
Inace sam zbog tog problema planirao da kupim novu glodalicu,
ustvari puno je koristim pa bih hteo neku kvalitetniju....
Razmišljam da li da uzmem Makitinu glodalicu od 1800W ili 2300W, ili možda neku drugu po preporuci...
Nisam uzivo video kako radi jaca glodalica,
pitanje je mozda banalno, da li jača glodalica brže pravi useke u drvetu ?

Probacu ovo što ste vi uradili ako nie možda neki drugi problem
Inace sam zbog tog problema planirao da kupim novu glodalicu,
ustvari puno je koristim pa bih hteo neku kvalitetniju....
Razmišljam da li da uzmem Makitinu glodalicu od 1800W ili 2300W, ili možda neku drugu po preporuci...
Nisam uzivo video kako radi jaca glodalica,
pitanje je mozda banalno, da li jača glodalica brže pravi useke u drvetu ?

"Znam da nista ne znam" Sokrat