Automat za drvene kuglice!!!!!!!!!!!!!

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
danko31
Majstor

Automat za drvene kuglice!!!!!!!!!!!!!

Post by danko31 »

Potreban mi je automat za izradu drvenih kuglica raznih precnika.Ima li ko ideju gde bih mogao naci te masine ili bar adresu na netu .
laka_ing
Dodavač alata

Post by laka_ing »

Posto smo naceli istu temu, nacin izrade drvenih kuglica (ja sam ih nazvao perle) mozda bismo mogli da razmenimo neka iskustva i ideje. Ja sam zamislio da napravim masinu za izradu perli koja bi trebalo da lici na obican strug za drvo a radi izrade velike serije potrebno je da glava struga bude sa prolaznom rupom. Ukoliko si zainteresovan za neku ovaku ideju mogao bih da ti posaljem skicu ovakve masine.

Takodje mogu da te obavestim da postoje automati za ovakve stvari, nisam ih nasao na netu. Puno pozdrava!
danko31
Majstor

Post by danko31 »

Pozdrav kolegama!!!!!!!!!!!!!!

Moje izvinjenje sto vam odgovaram posle ovoliko vremena ali nikad nije kasno.Imam strug koji sam pravio pre dve godine ,mali je radna povrsina je 500 mm,prolaz mu je 35mm(to mi je malo)kada radim kuglice ogranicen sam na duzinu ne na fi.Za sada sam radio kuglice do fi 40 mm najvece a imam potrebu za vecim.Interesuje me kakav vi strug imate ili nekakvu ideju za brzom izradom perlica ili nesto slicno.Za 1000 komamda mi treba ceo dan,hteo bi nesto brze. Pozdrav EKO-ERO
Post Reply