dizalica za knauf table

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
mladjo
Brzi dodavač alata

dizalica za knauf table

Post by mladjo »

nego imam jos jedno pitanje
potreban mi je jedan sistem za podizanje gipsanih tabli, kazem sistem jer i nije neka masina pravljeno je rucno a sluzi za podizanje gipsanih tabli
moze da podigne oko 4m u visini ima kao neki volan koji sluzi za podizanje a moze da se postavi i u nekom uglu
steta sto ne mogu da postavim ovde sliku koju sam nasao na internetu ali stvar se kupuje u Danskoj i tamo kosta oko 200 eura
pa jel ima neko da mi kaze dali to ima kod nas i koliko kosta
najbolje bi bilo ako ovo ima u Srbiji
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Pretpostavljam da mislis na ovo: http://toolman.com.au/index.php?main_pa ... ucts_id=67

Mislim da ces ga tesko pronaci ovde (barem ja nigde nisam video nista slicno), a mislim da bi uz par slika sa interneta, svaki bravar to mogao da ti napravi za manje para.
DataS
Majstor

Post by DataS »

Ovu dizalicu za montažu gips ploča možeš da kupiš kod nas. Viđao sam je kod prodavaca repromaterijala za gips.
Knaufova šifra je 4003982054319. Ako je ne nađeš, nazovi predstavništvo Knaufa, dat će ti informaciju gde možeš da je kupiš.
Knaufova je verovatno među najskupljim, ali je i kvalitetna.
Last edited by DataS on 20 Feb 2013 23:02, edited 1 time in total.
mladjo
Brzi dodavač alata

Post by mladjo »

mbole
keste bas ta dizalica, nije problem da se ona napravo onako kad se vidi na prvi pogled ali sistem za dizanje je na salju i veoma je komplikovan, tako da mislim bez nekih preciznih skica je veoma tesko ili nemoguce napraviti, ne kazem da je uopste nemoguce napraviti ali nemam nikakve skice ili dimenzije
a pricao sam sa jednim mojim prijateljem koji zivi u Danskoj i on mi je to potvrdio
mladjo
Brzi dodavač alata

Post by mladjo »

otvorio sam novu temu za dizalicu za knauf table
dali mozda neko zna kako doci do neke skice kako napraviti ovu dizalicu za knauf table
mladjo
Brzi dodavač alata

Post by mladjo »

mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Premestene i ostale poruke koje se ticu ove teme.
Post Reply