Samo da bude jasno ja nisam gledao po nekim za obicnu raju nedostupnim mestima. Isao sam u Merkur i Uradi sam na Novom naselju i to je to.
Mene u sustini zanima gde se vi iskusni stolari snadbevate ovakvim stvarima.
Bas ovakve kakve su na slici (koliko vidim ovo je debljine 10-tak mm, i sirine 10-tak cm), mislim da neces naci nigde. Bar ih ja nisam nigde video.
"Pravi stolari", takve dascice prave od dasaka vecih dimenzija.
Napisi u profilu odakle si (pravila foruma), pa da vidimo ko to moze da ti uradi (evo singer se vec javio, al ti si mozda 300Km od Novog Sada).
Hvala na odgovorima. Ovaj forum bas brzo zivi.
Iz Ns-a sam. Naravno ne mislim bas ovakve daske ali cisto da znam gde su te lokacije sa vecim izborom.
Vrste drveta od kojih bi daske mi je nevaza, pogotovo sto jos ne znam njihove karakteristie (sem sta je tvrdo a sta meko drvo).
Najbolje odes na strugaru letvice koje su do 1.5 cm uglavnom spadaju u otpad e sad sirinu mozes uvek naci do 8 cm 10 cm se radi uglavnom po narudzbini i ne vadi je svako,dakle moj savet otidji na strugaru i tamo pitaj sefa koji je uglavnom zaduzen za to i ako ti treba 10-20 kom dobijes ih za DZ ili za neku sitnu cenu znaci mozda 100 dinara.
prošetaj sutra do najlona.Tamo skrooooz u dnu imaš hangar sa prodavcima dasaka daščica letava letvica i koječega od drveta. Jedino čačkalice ne prodaju.
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad: