-Imam sledeći problem:
-Pre neki dan sam kupio polovnu mašinu za pranje i poliranje marke -Wirbel c-43
Ova mašina mi treba da bih smirglao parket između 3 sloja lakiranja ili pre samog lakiranja da bih uklonio
riseve koji su ostali nakon završenog posla sa hoblericom. Uz mašinu sam dobio dve četke za pranje
i tzv. " Nosač Diska" koji je u suštini jedan plastični disk koji na donjoj strani ima male bodlje koje predpostavljam
služe da se na njih stavi filc za poliranje.
*** Glavno pitanje je sledeće- Kako ja da namestim brusni/smirgl papir na ovu moju polirku i da smirglam
parket. Do sada sam ručno smirglao sa granulacijom 220 ali se nadam da će to ubuduće raditi ova moja polirka samo da nadjem način kako da od dole na taj disk ili na sam filc, ne znam ni sam, učvrstim smirgl papir. Disk je prečnika ako se ne varam-430mm i on nema "čičak" pa da zalepim smirgl na njega.Mislio sam da isečem veliki krug od smirgl papira prečnika samog diska pa da stavim na to neki filc pa od gore disk, ali mislim da bi smirgl izleteo ispod jer ga ništa ne drži a sa druge strane, brusni papir granulacije 220 imaju samo u uzanim trakama koje su širine cca 15-tak cm. Da li treba da da dokupim još nešto za ovu polirku ili postoji neko drugo rešenje?
Veliki pozdrav...