Dimenzije i standardi prilikom izrade kliznih plakara
Naj češće omegu jer je najjeftiniji naravno a kad imam kombinaciju materijala u istim vratima onda multiomegu ili ramu!
Lift uzimam od sch solido.
Laguna je po meni odličan a povoljan okov a i prednost mu je što se puni pločama od 18mm pa je izbor dekora i ostalog beskonačan.
Lift uzimam od sch solido.
Laguna je po meni odličan a povoljan okov a i prednost mu je što se puni pločama od 18mm pa je izbor dekora i ostalog beskonačan.
Last edited by ST STOLAR on 26 Sep 2012 20:51, edited 1 time in total.
Ima li neko ideju šta da napravim pored kliznog plakara od 2.6m, njegova dubina će biti 60cm i praviću ga od ovih profila gore, s tim što jedan kraj kreće od zida i pruža se prema vratima. Prema vratima tako da će se ulazna vrata u sobu otvarati na plakar, pa ljudi hoće da iskoriste i taj prostor iza vrata koji će biti širine 50 cm( od kliznog do samog zida iza vrata ) i dubine 32 cm.
Znači klizni će biti rađen od profila, pa ću tu stranicu morati da fiksiram za profile i plafon kao što je gore na slici, ona će biti dubine 60, a susedni deo će biti na klap šarke rađen i dubina će mu biti 32.
Znači klizni će biti rađen od profila, pa ću tu stranicu morati da fiksiram za profile i plafon kao što je gore na slici, ona će biti dubine 60, a susedni deo će biti na klap šarke rađen i dubina će mu biti 32.
To speak before you think is like wiping your ass before you shit! :smejanje: