Ma normalno, tako sam i mislio...ako je suditi po velicini, koja je ipak bitna

, bes ga gledam sad ovaj motor i zamisljam normalnu testeru, ispade da bi djerdap trebao biti ko ova soba
nego znas sta je meni... imao sam neko jasenje kod staraca u potoku, poveliko...e pa sam ja to isekao sve i kod komsije na bansek (i neke tresnje divlje, kruske...neku topolu ogromnu, malo oraha..tako). Susilo se sve to prirodno evo 10g, laganice pokriveno lepo, slozeno. Za to vreme sam radio sebi po kuci u glavnom od univera. Prosle godine nabavim malo alata, a sakat u ruke nikad nisam ni bio, i napravim krevete klincima...pa radne stolove, sad mislim plakare.. i fioke za one stolove...primim se na to posto mi je fino ispalo.
Normalno, morao sam nositi materijal kod stolara da mi izvuce daske, a znas kakvi su ljudi...ipak nezgodno je svatas, svak vidi, nije corav, da ti hoces dalje da radis s tim daskama i svakom je mrsko jer, jebes ga, sto nisi njemu donio da sve uradi, jer svak normalno hoce da zaradi...a kad kazes da ti zapravo volis to da radis, slabo ko ti veruje...e zato sam resio da malo po malo sebi pravim masine, jer volim. Jedan dan ce klinac svom klincu dati dedin krevet, a taj sigurno nece biti od univera.