Ovako izgleda:

E sad, ja ne znam čime bi se svi ovi elementi mogli spojiti, da to bude kvalitetno? Ploča za okvir, okvir za nogare, nogari za ovu donju ploču... Ne znam kako to sve spojiti vijcima i kojim, npr. ovu gornju ploču sa okvirom ispod?
Ja bi to sve spojio sa sarafima, potom pokitao MDF i kada stavis boju ionako se nista ne vidi. Doduse ja radim vrlo jednostavne stvari od MDF-a ali princip je isti. Kad pokitam nekoliko puta i pobrusim nekoliko puta potom stavim boju spoj i mjesto gdje je sarafljeno se ne vidi. E sad jel to nacin na koji se radi ne znam pa ce neko iskusniji potvrditi ili demantiratiknez91 wrote:vijcima nemoj nikako jer ce izgledati kao da su deca za tehnickoi radila, sve zavisi sa kojim alatom raspolazes?
napisi imas keksaricu, ili zavrtac? ako imas keksaricu ugl ce ti sve biti jasno a ako nemas keks. a imas zavrtac onda bi mogao sa drvenim tiplovima... naravno trb ti tiplovi, lepak, taj MDF(medijapan) zavrtac(busilica) burgija, par stega po mogucnosti, kant traka jedna starija pegla (ako ces sam da kantujes)
Rece shelby da ce od MDF-a radti. Ili ide furnir na MDF u tom slucaju sarafe ne....knez91 wrote:pa gledaj realno i ekserima se moze resiti, ali ne bi da budem nespristojan ali po tome kako se ovo uradi moze se videti da li vuces na majstora ili na nesto drugo.... jer da stavim sraf sa gorenje strane ploce nikad, pre bi ovo sve vezao vinklama nego tako.... mada i sa busilicom se moze jednostavno resiti, po 3 tipla na spoju itd... ako ti bude trebala sema kako da se uradi, sasece istupluje samo ptiaj javicu ja ili neko drugi...