Kombinirke SICAR

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Singer je koliko znam pazario ovde, to jest od neke domace firme.
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

:)

Ja imam MINI MAX,i mogu samo reci hvale da kazem za njih. :tummenupp:
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Prvo pozdrav i dobrodošlica na naš forum i ovo prekrasno mjesto dobrih ljudi.
Ja ti iskreno nemogu ništa reći u vezi mašine samo da sam čuo od ljudi da su to vrhunski strojevi.
Naime moj razlog javljanja je taj da ako se odlučiš na kupovinu u Italiji dqa bih ti se mogao raspitati za uslugu prjevoza pošto moj dobar prijatelj svaki tjedan ide preko a nekad i dva puta u tjednu vozi kamion pa bi se možda moglo nešto srediti,ali ako nebi on mogao ali sigurno zna ko bi.
Stoga kad se odlučiš javi se pa da nešto sredimo kolkol se može ćemo pomoć. ;)
Čovijek sniva a Bog realizira!
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

ja sam kupio od domace firme koja je zatupnik za SICAR u srbiji.:tummenupp:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Pomorac
Brzi dodavač alata

Post by Pomorac »

Å trkić wrote:Prvo pozdrav i dobrodošlica na naš forum i ovo prekrasno mjesto dobrih ljudi.
Ja ti iskreno nemogu ništa reći u vezi mašine samo da sam čuo od ljudi da su to vrhunski strojevi.
Naime moj razlog javljanja je taj da ako se odlučiš na kupovinu u Italiji dqa bih ti se mogao raspitati za uslugu prjevoza pošto moj dobar prijatelj svaki tjedan ide preko a nekad i dva puta u tjednu vozi kamion pa bi se možda moglo nešto srediti,ali ako nebi on mogao ali sigurno zna ko bi.
Stoga kad se odlučiš javi se pa da nešto sredimo kolkol se može ćemo pomoć. ;)
Hvala lijepa na ponudi, nemam rijeci, zaista!

Ma najvjerojatnije cu to gledat kupit negdje kod nas, Hudek ima trenutno takav stroj, ali sa trofaznim motorima, kao prvo a kao drugo, moram jos malo sredit financije( citaj: skupit love!).Dotad ga on vjerojatno i proda. Meni treba stroj sa monofaznim motorima, i znam da Sicar radi i tu varijantu, ali to je opcija. Posto ne znam da li postoji sluzbeni zastupnik za Sicar u HR, gdje bi mogao naruciti tocno onakav stroj kakav ti treba (mislim da Hudek to nije, da on samo ima na lageru ono sto ima), razmisljo sam i o Italiji, pa sam se zato raspitivo za prijevoz. Pri tom bi meni to bilo najlakse organizirat trajektom iz Barija ili Ancone, posto sam nasao da neke talijanske firme vrse dostavu unutar Italije.
Ukoliko se odlucim na Italiju, a to s brodom ne upali, javim se.
Pozdrav, i hvala jos jednom!
Last edited by Pomorac on 19 Dec 2010 16:39, edited 1 time in total.
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Tu smo da pomognemo kolko možemo a na tebi je da odlučiš na koji način ćeš no problemo ako zatreba zovi.
BILJEŽNIK
Vrhunski majstor

Post by BILJEŽNIK »

Hudek ti sigurno može nabaviti Sicarov stroj koji ti treba. Pevec na Jankomiru ima Kity BestCombi 2000 za manje od 20000 kn, PDV uključen. Ima i BestCombi 2600, također jako povoljno. BestCombi 2000 imam 5 godina i još uvijek sve funkcionira kao prvog dana. Ovo ti navodim kao jeftiniju opciju, ukoliko su ti sredstva ograničena. Sicarov stroj je svakako kvalitetniji...
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Tema malo odlazi oftopik ali kad se spominje dali si Pomorac gledao Holzman-ove mašine?
Pomorac
Brzi dodavač alata

Post by Pomorac »

BILJEŽNIK wrote:Hudek ti sigurno može nabaviti Sicarov stroj koji ti treba. Pevec na Jankomiru ima Kity BestCombi 2000 za manje od 20000 kn, PDV uključen. Ima i BestCombi 2600, također jako povoljno. BestCombi 2000 imam 5 godina i još uvijek sve funkcionira kao prvog dana. Ovo ti navodim kao jeftiniju opciju, ukoliko su ti sredstva ograničena. Sicarov stroj je svakako kvalitetniji...
Lijep stroj, bas sam pogledao njihovu stranicu, a vjerujem ti da je i kvaliteta na nivou, ipak su to Englezi, koliko sam skuzio! I nikad mi Pevec ne bi pao na pamet za takvo nesto, valjda zbog ovih svih afera vezanih uz njih!;)
Mislim da cu se ipak odluciti za malo jaci stroj, i malo jos pricekat, jer takvo nesto kupujem sad i ko zna kad opet. Tako da se ne bih zbog par sto eura odlucivao za nesto manje , samo zato da bih to dobi par mjeseci prije. Ziva glava, bitce love, a tebi pozdrav i hvala na informaciji!:tummenupp:
Last edited by Pomorac on 20 Dec 2010 15:33, edited 1 time in total.
Pomorac
Brzi dodavač alata

Post by Pomorac »

Å trkić wrote:Tema malo odlazi oftopik ali kad se spominje dali si Pomorac gledao Holzman-ove mašine?
Da budem iskren, gledao sam i holtzmann, i minimax, i hummer, i robland, i neku RM Group... i nemam pojma sto sve ne ( i Sicar, naravno!), pa sam se nakon duge neodlucnosti i predomisljanja odlucio za vec prije spomenutu masinu zbog, kako rekoh, omjera cijene i karakteristika. Misljenje ljudi s foruma me jos samo dodatno ohrabrilo!:tummenupp:
Za holtzmann znam da je navodno austrijska firma, ali mi se cijena strojeva cinila nekako sumnjivo niska, usporedjujuci sa strojevima istih karakteristika od drugih proizvodjaca. Mozda je to sve sasvim u redu, mozda su strojevi skroz OK, ali za nesto se moras odlucit, a ja se,eto, nisam odlucio za holtzmann. Ispravno ili ne, nemam pojma, ukoliko sa Sicarovim strojem budem zadovoljan,( a nadam se da hocu), tada mislim da sam ispravno odabro, makar bi mozda sa nekim drugim bio jos zadovoljniji. To je ono sto nikad ne mozemo znat...:forbryllad:
Svakako hvala na sugestiji!:tummenupp:
Last edited by Pomorac on 20 Dec 2010 15:32, edited 1 time in total.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

holzmann je firma sa sedistem u austriji a proizvodnja u "bugarskoj"zajedno sa yakorudom(samo sto se u jednom delu hale farbaju u crveno za holzmann a u drugom delu yakoruda u sivo-belo) :spyfoordig::einstein:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
radenko
Vrhunski majstor

Post by radenko »

Singer upravu si sto se tice ove dve masine samo sto je yakoruda jeftinija ja sam je kupio pre 11god i dosta dobro radi danas danju uz redovan servis i pristojno odrzavanje ako vas interesuje kako izgleda sutra cu slikati i postaviti slike sobzirom da sam na nju dogradio transporter pa da vidite i to resenje pozdrav Radenko
smirglaj nikad dosta
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

radenko wrote:Singer upravu si sto se tice ove dve masine samo sto je yakoruda jeftinija ja sam je kupio pre 11god i dosta dobro radi danas danju uz redovan servis i pristojno odrzavanje ako vas interesuje kako izgleda sutra cu slikati i postaviti slike sobzirom da sam na nju dogradio transporter pa da vidite i to resenje pozdrav Radenko
daj slike da vidimo.:tummenupp:
Pomorac
Brzi dodavač alata

Post by Pomorac »

Sad mi je jasno zasto su "Austrijanci " toliko jeftini!:skratta:

Ma nemam nista protiv Bugara (dapace, radim s njima), ali u ovom slucaju vise vjerujem Talijanima.;)
Last edited by Pomorac on 20 Dec 2010 22:15, edited 1 time in total.
apaldrmic
Šegrt

Post by apaldrmic »

Ako kupis nesto od SCM-a iz licnog iskustva znam da s neces pokajati.
Post Reply