Kombinirke SICAR
Kombinirke SICAR
Pozdrav svima!
Posto sam prvi put na forumu, nadam se da mi necete zamjeriti ako sto zabrljam...:forvonad:
Javljam se jer trebam savjet/pomoc. Planiram kupnju stolarske kombinirke, i pronasao sam model Furore 300 I, marke Sicar, koji bi mi omjerom cijene i svojim karakteristikama najvise odgovarao. E sad...posto planiram kupiti novi stroj, htio bih da je taj stroj i kvalitetan, a ja o Sicaru,kao brandu, ne znam nista!
Zato bi molio ako neko zna nesto o toj firmi, koliko su njihovi strojevi kvalitetni, koliko je to "ozbiljna" marka, da napise! Jos bolje, ukoliko je netko imao iskustva sa spomenutim strojem (Furore 300I), ili sa nekom drugom Sicarovom kombinirkom, da da svoje misljenje!
Ja inace nisam stolar (to ste vjerojatno i zakljucili!), drvom se bavim iz hobija i za svoje potrebe.
Hvala unaprijed!
Posto sam prvi put na forumu, nadam se da mi necete zamjeriti ako sto zabrljam...:forvonad:
Javljam se jer trebam savjet/pomoc. Planiram kupnju stolarske kombinirke, i pronasao sam model Furore 300 I, marke Sicar, koji bi mi omjerom cijene i svojim karakteristikama najvise odgovarao. E sad...posto planiram kupiti novi stroj, htio bih da je taj stroj i kvalitetan, a ja o Sicaru,kao brandu, ne znam nista!
Zato bi molio ako neko zna nesto o toj firmi, koliko su njihovi strojevi kvalitetni, koliko je to "ozbiljna" marka, da napise! Jos bolje, ukoliko je netko imao iskustva sa spomenutim strojem (Furore 300I), ili sa nekom drugom Sicarovom kombinirkom, da da svoje misljenje!
Ja inace nisam stolar (to ste vjerojatno i zakljucili!), drvom se bavim iz hobija i za svoje potrebe.
Hvala unaprijed!
- dragisa dragisa
- Majstor
za jednog hobistu kao sto si ti, to je zaista i prejaka masina..
, hocu reci da je masina marke sicar-italijani su u pitanju, zaista jedna od dobrih kombinirki...ja sam imao iskustva sa sicar pro 400, sve je ok, zadovoljan, samo polako sa njom i bices zadovoljan 100 posto..
..

kako citas....tako razumes...
sicar je u vrhu italijanskih masina(po robusnosti i izdrzljivosti)nikad nisu sparali na materijalu sto je jako pohvalno,inace postoje jaaako dugo.
ako njihovu masinu pazaris neces se zeznuti.
marke najpoznatitjih iyalijanskih masina su:SCM,SICAR,PAOLONI,SAC,STETON,CMC.CASOLIN,Mini Max,CASADEI.......
pozdrav!!!
ako njihovu masinu pazaris neces se zeznuti.
marke najpoznatitjih iyalijanskih masina su:SCM,SICAR,PAOLONI,SAC,STETON,CMC.CASOLIN,Mini Max,CASADEI.......
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Zahvaljujem Singeru i Markoniiu na pomoci, kao i dragisi na dobrodoslici, mislim da sam jednu dilemu vec rijesio. Vec imam Mio Standard kombinirku ( a ko nema...?), i dop***ilo mi je stelovanje ploca ravnalice( ili arbrihtera, kako hoces), tako da bih zbilja htio nabaviti kvalitetan stroj oko kojeg necu morat provest masu vremena samo da bi ga odrzavao u "radnom " stanju.:forbannad:
Znam da se ove dvije makinje ne mogu usporedjivati, ali ne bi htio ponovo kupiti nesto sto cu morat nadogradjivat, ustelavat svako malo, a za neki precizniji rad hvatat nekog stolara da mi to odradi na pravom stroju! Zato hvala na ohrabrenju, jos samo da "zaokruzim financijsku konstrukciju"!
Znam da se ove dvije makinje ne mogu usporedjivati, ali ne bi htio ponovo kupiti nesto sto cu morat nadogradjivat, ustelavat svako malo, a za neki precizniji rad hvatat nekog stolara da mi to odradi na pravom stroju! Zato hvala na ohrabrenju, jos samo da "zaokruzim financijsku konstrukciju"!
- dragisa dragisa
- Majstor
Ја нашао за 2850(?).
На слици изгледа опако, седам операција(???) (изгледа да сам нешто лоше превео), тежина 445 кг.
На слици изгледа опако, седам операција(???) (изгледа да сам нешто лоше превео), тежина 445 кг.
Last edited by dragisa dragisa on 18 Dec 2010 08:03, edited 1 time in total.
Tri puta meri, jednom seci... i tako jedno pet šest puta
- dragisa dragisa
- Majstor
to je cena da odes u fabriku i kupis.dragisa dragisa wrote:http://www.macchine-legno.com/en/3917-7 ... 0-new.html

a onda prevoz,carina.......:(tako da ta cena u zg je ok sasvim.
ja sam kupio ovaj "stroj" i platio sam ga 8000e za kes(dovezen u radionicu)

http://www.macchine-legno.com/en/2097-s ... nuova.html
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
- dragisa dragisa
- Majstor
Зато сам и турио "?", јер је цена и сувише лепа.singer wrote:to je cena da odes u fabriku i kupis.dragisa dragisa wrote:http://www.macchine-legno.com/en/3917-7 ... 0-new.html
a onda prevoz,carina.......:(tako da ta cena u zg je ok sasvim.
ja sam kupio ovaj "stroj" i platio sam ga 8000e za kes(dovezen u radionicu)
http://www.macchine-legno.com/en/2097-s ... nuova.html

- dragisa dragisa
- Majstor
Сад видех да то нису исте машине.
Твоја је знатно већа и тежа, а и мнооого скупља.
Твоја је знатно већа и тежа, а и мнооого скупља.
Last edited by dragisa dragisa on 19 Dec 2010 00:01, edited 1 time in total.
Masina koju si ti vidio je ta koja mene zanima (Furore 300 I), Singer je kupio nesto drugo, a pitam ga gdje je kupio jer me interesira prijevoz, ukoliko je kupovo u Italiji
Last edited by Pomorac on 19 Dec 2010 02:06, edited 1 time in total.