help (traži se pozajmljivač Makite...)

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
jaroslav
Dodavač alata

help (traži se pozajmljivač Makite...)

Post by jaroslav »

Zamolio bi vas da mi pomognete, hteo bi zamoliti stolare po forumima ako vide,primete da neko prodaje el.rucni alat konkretno frezer,keksarica i busilica sve su makita i ako su dobrog srca prijave na moj mail krtejski@gmail.com ili policiji u borci. pokradena mi je radionica, radionica se nalazi na zrenjaninskom putu izmedju krnjace i borce. bez njih nemogu puno toga da uradim, a makita se nemoze bas svaki dan kupiti bar ne u ovo vreme, stoga vas molim za bilo kakvu informaciju. hvala vam unapred... Jaroslav 0648232905

poslao bi i slike masina ali kako ?
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Sto se tice slika: viewtopic.php?id=893
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

To 90% sve zavrsi na buvljaku ili na bubanj potoku... Mozda i u Novom Sadu na onim njihovim buvljacima... Meni su prosle godine obili splav i ukrali bosh ubodnu - plavu, i makita srafilicu... Iskreno nisam se ni trudio da nadjem alat jer mislim da je nemoguce...
Trt, mrt, zivot ili smrt!
sphex
Šegrt

Post by sphex »

^ strašno! Baš bezveze, jedino što kaže Nikola da probaš da se motaš po ovim mestima ili da unajmiš nekog besposlenog da motri ako se pojavi, ali opet kako ćeš prepoznati da je tvoj....? A reci, jel su obijali radionicu ili ...?

Nama su isto tako davno davno pokrali kućnu radionicu, a još pokojni deda nije štedeo pa smo sve imali kvalitetne Black&Decker alate. Mogu samo da zamislim koja je tebi šteta jer ti je to alat kojim završavaš posao.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

sa garancija prepisi serijske brojeve masina i udri po pijacama u subotu ili nedelju,ako nenadjes u prva dva vikenda zaboravi.:( (jer to je roba koja se odma utapa po smesnim cenama(samo da je se rese zbog brojeva masine)a i taj koji je mazno sigurno nije stolar.mozes jos da stavis u oglas da kupujes alat slican kao sto si imao (nista te ne kosta a mozes da nabasas bas na tvoj)
srecno!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Za mene ovo je jako tužna priča i iskreno suosjećam s tobom jer znam kako je teško u ova vremena sastaviti kraj sa krajem.Ja ti iskreno želim da pronađeš svoj alat a onoga ko ti ga je uktrao da mu polomiš i ruke i noge u najmanju ruku.U svemu me jedino intersira zašto takvi mangupi neidu tamo di ima toga na tone a ne nekom radniku kojem je to izvor za život.
U svakom slučaju ja ti želim sreću da što prije nađeš svoj alat.
Čovijek sniva a Bog realizira!
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Ne znam sta da kazem jer je sve receno. Jedino da se raspitas kod servisera da nije neko ponudio za delove i oni se nalaze na najlonu.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
grunf21
Precizni šegrt

Post by grunf21 »

Dodao bih jos da pogledas internet aukcije, dosta cesto bude dobrog alata po bagatelnoj ceni, a sve je kobajagi doneseno iz Nemacke?!
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

singer wrote:sa garancija prepisi serijske brojeve masina i udri po pijacama u subotu ili nedelju,ako nenadjes u prva dva vikenda zaboravi.:( (jer to je roba koja se odma utapa po smesnim cenama(samo da je se rese zbog brojeva masine)a i taj koji je mazno sigurno nije stolar.mozes jos da stavis u oglas da kupujes alat slican kao sto si imao (nista te ne kosta a mozes da nabasas bas na tvoj)
srecno!!!
To sam i ja onomad hteo, da prepisem brojeve i da trazim...ali mi garancije, uputstva i sve to stajalo u koferima sa alatom, pa su mi i to maznuli! :)
Trt, mrt, zivot ili smrt!
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Nikola wrote:
singer wrote:sa garancija prepisi serijske brojeve masina i udri po pijacama u subotu ili nedelju,ako nenadjes u prva dva vikenda zaboravi.:( (jer to je roba koja se odma utapa po smesnim cenama(samo da je se rese zbog brojeva masine)a i taj koji je mazno sigurno nije stolar.mozes jos da stavis u oglas da kupujes alat slican kao sto si imao (nista te ne kosta a mozes da nabasas bas na tvoj)
srecno!!!
To sam i ja onomad hteo, da prepisem brojeve i da trazim...ali mi garancije, uputstva i sve to stajalo u koferima sa alatom, pa su mi i to maznuli! :)
zato sam ja sve garancije izvadio i spremio na drugo mesto(zlu ne trebalo).;)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
jaroslav
Dodavač alata

Post by jaroslav »

Nisam bio u mogucnosti pre da se javim evo slika.
Image

Image

Image
Post Reply