help (traži se pozajmljivač Makite...)
help (traži se pozajmljivač Makite...)
Zamolio bi vas da mi pomognete, hteo bi zamoliti stolare po forumima ako vide,primete da neko prodaje el.rucni alat konkretno frezer,keksarica i busilica sve su makita i ako su dobrog srca prijave na moj mail krtejski@gmail.com ili policiji u borci. pokradena mi je radionica, radionica se nalazi na zrenjaninskom putu izmedju krnjace i borce. bez njih nemogu puno toga da uradim, a makita se nemoze bas svaki dan kupiti bar ne u ovo vreme, stoga vas molim za bilo kakvu informaciju. hvala vam unapred... Jaroslav 0648232905
poslao bi i slike masina ali kako ?
poslao bi i slike masina ali kako ?
Sto se tice slika: viewtopic.php?id=893
^ strašno! Baš bezveze, jedino što kaže Nikola da probaš da se motaš po ovim mestima ili da unajmiš nekog besposlenog da motri ako se pojavi, ali opet kako ćeš prepoznati da je tvoj....? A reci, jel su obijali radionicu ili ...?
Nama su isto tako davno davno pokrali kućnu radionicu, a još pokojni deda nije štedeo pa smo sve imali kvalitetne Black&Decker alate. Mogu samo da zamislim koja je tebi šteta jer ti je to alat kojim završavaš posao.
Nama su isto tako davno davno pokrali kućnu radionicu, a još pokojni deda nije štedeo pa smo sve imali kvalitetne Black&Decker alate. Mogu samo da zamislim koja je tebi šteta jer ti je to alat kojim završavaš posao.
sa garancija prepisi serijske brojeve masina i udri po pijacama u subotu ili nedelju,ako nenadjes u prva dva vikenda zaboravi.
(jer to je roba koja se odma utapa po smesnim cenama(samo da je se rese zbog brojeva masine)a i taj koji je mazno sigurno nije stolar.mozes jos da stavis u oglas da kupujes alat slican kao sto si imao (nista te ne kosta a mozes da nabasas bas na tvoj)
srecno!!!

srecno!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Za mene ovo je jako tužna priča i iskreno suosjećam s tobom jer znam kako je teško u ova vremena sastaviti kraj sa krajem.Ja ti iskreno želim da pronađeš svoj alat a onoga ko ti ga je uktrao da mu polomiš i ruke i noge u najmanju ruku.U svemu me jedino intersira zašto takvi mangupi neidu tamo di ima toga na tone a ne nekom radniku kojem je to izvor za život.
U svakom slučaju ja ti želim sreću da što prije nađeš svoj alat.
U svakom slučaju ja ti želim sreću da što prije nađeš svoj alat.
Čovijek sniva a Bog realizira!
To sam i ja onomad hteo, da prepisem brojeve i da trazim...ali mi garancije, uputstva i sve to stajalo u koferima sa alatom, pa su mi i to maznuli!singer wrote:sa garancija prepisi serijske brojeve masina i udri po pijacama u subotu ili nedelju,ako nenadjes u prva dva vikenda zaboravi.(jer to je roba koja se odma utapa po smesnim cenama(samo da je se rese zbog brojeva masine)a i taj koji je mazno sigurno nije stolar.mozes jos da stavis u oglas da kupujes alat slican kao sto si imao (nista te ne kosta a mozes da nabasas bas na tvoj)
srecno!!!

Trt, mrt, zivot ili smrt!
zato sam ja sve garancije izvadio i spremio na drugo mesto(zlu ne trebalo).Nikola wrote:To sam i ja onomad hteo, da prepisem brojeve i da trazim...ali mi garancije, uputstva i sve to stajalo u koferima sa alatom, pa su mi i to maznuli!singer wrote:sa garancija prepisi serijske brojeve masina i udri po pijacama u subotu ili nedelju,ako nenadjes u prva dva vikenda zaboravi.(jer to je roba koja se odma utapa po smesnim cenama(samo da je se rese zbog brojeva masine)a i taj koji je mazno sigurno nije stolar.mozes jos da stavis u oglas da kupujes alat slican kao sto si imao (nista te ne kosta a mozes da nabasas bas na tvoj)
srecno!!!

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!