Imam nešto da izjavim za dnevnik
Naime, Kiki više i nije baš tako nestručna ženska osoba jer je....pogodite.......posetila Singera !!!
On je divan domaćin, uputio me je u proces, otkrio gomilu tips&tricks, upoznao me sa porodicom i, i, i......gospođom GLODALICOM koja mi je, na jedan, postala sjajna prijateljica !!!

Prvi rez je prošao skoro pa savršeno, samo malo sam mu ujela šablon te je tako, kao što vi već znate, postao neupotrebljiv....no, početničke greške se ( nadam se ) praštaju.
Napravili smo tri šablona, na jednom lesonitu, za jedan od ramova koji ću kasnije ( sama ) moći da koristim, napravili neki okvir za koji uopšte nemam pojma odakle Singeru ideja da ga napravi tako savršeno ( iskustvo dobrog majstora pretpostavljam )....radili smo sa ubodnom testerom, šmirglali ( i poravnavali greške ( moje

)), izradili smo 4 rama koji će za nekoliko dana nadam se biti završeni i predstavljeni mojoj prvoj publici ( tj vama

).
Sve u svemu, ja sam prezadovoljna, uživala sam u svakom trenutku u stolarskoj radionici, došla sam kući prepuna utisaka i još jednom zahvaljujem Singeru na ukazanoj pomoći juče, kao i na obećanoj pomoći ubuduće.