hobby elektricni zakivac eksera, sugestije...

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
Bobica
Šegrt

hobby elektricni zakivac eksera, sugestije...

Post by Bobica »

Postovanje majstori...
Imam u planu da kupim elektricni zakivac eksera ili jos bolje elektricnu heftalicu sa mogucnoscu zakivanja eksera!
U pitanju je hobby varijanta, ali opet, hteo bih da moze da odradi sledece stvari:
probadanje medijapana debljine do 6cm (znaci ekser 3-6cm) ili ivericu do 2.5cm (odnosno 5+cm, jer je jedna ploca 2.5cm debljine) debljine...
Potrebno je da je jeftina a da joj ovakvi zadaci ne budu na preopterecenju...
Nisam dugo zalazio po marketima pa ne znam kakvih sve altki danas ima, na netu vidim da su hobby varijante oko 3.000rsd sto je ok cena za mene...

kao primer navescu ovu slajfericu koju imam, koju sam platio tada oko 2.200rsd na popustu, a po preporuci jednog stolara i sa njom sam prezadovoljan...
preporuka je glasila "jes da je hobby, ali vredi sve pare, radi k'o profesional"...
na takvu rec sam je uzeo i ne kajem se ni malo...
http://www.ciao.co.uk/Einhell_BBS_Bavar ... r__7083169

ako postoji kakva slicna preporuka za neki povoljniji zakivac, unapred hvala :)
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

auu naveo si dobre zahteve,ja to radim sa pneumatskom a imam womax elektricnu i za exere ali samo za teren(najveca sto je bila)i mogu ti reci da je slaba i da se cesto zaglavljuje.:(
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Bobica
Šegrt

Post by Bobica »

ne znam ima li neka einhell-ova?

ma sigurno da ima neka dobra best buy varijanta?
dikar
Vrhunski majstor

Post by dikar »

ja imam Einhelovu, zutu, ali mislim prima do 3cm. Nije losa al nije ni dobra -koliko para toliko muzike :)
Last edited by dikar on 23 Aug 2010 23:20, edited 1 time in total.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

6cm medijapana je priiiiiilican zahtev. Ne verujem da u toj kategoriji moze da se nadje nesto takvo.
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

I ja imam Einhelovu klamaricu koja prima klanfe do 50mm ali mogu ti reci kad zakuca 30mm u tvrdo drvo to je uspeh. Sa ekserima ide lakse ali i brzo zaglavljuju. Ali kako se ono kaze koliko para toliko i muzike. Ako hoces dobru igracku onda je to Bea ali stvarno kosta.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
Bobica
Šegrt

Post by Bobica »

Hah, zaista sam se ponadao da, ipak, ima dobrih spravica :/

Kad bolje razmislim 6cm jeste visok zadatak, nema sta, tako da i 3cm ce zadovoljiti moje potrebe...
Ako einhell ne zadovoljava onda od hobby-a good bye, zar ne, ima li jos neka firma koja nije profi a ima kakav takav kvalitet?

Jesu li vazdusni zakivaci jaci i jesu li (i koliko) skuplji?
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Imas vazdusne na buvljacima 20-40e meni su se pokazali dobro,ponekad zaglavi ali to je vise kad opicis rafalno.Mislim da ti je vazdusni mnogo bolja varijanta.Bitno je samo da na kompresoru nastelujes odgovarajuci pritisak vazduha da nebi pucale igle.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Bobica wrote:Hah, zaista sam se ponadao da, ipak, ima dobrih spravica :/

Kad bolje razmislim 6cm jeste visok zadatak, nema sta, tako da i 3cm ce zadovoljiti moje potrebe...
Ako einhell ne zadovoljava onda od hobby-a good bye, zar ne, ima li jos neka firma koja nije profi a ima kakav takav kvalitet?

Jesu li vazdusni zakivaci jaci i jesu li (i koliko) skuplji?
vazdusni su mnooogo bolji i jaci,kao sto rece rade na buvljak i cepaj.:)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Bobica
Šegrt

Post by Bobica »

;)

hvala na savetima
Post Reply