police za knjige sa nevidljivim nosačima???

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
cud105
Brzi dodavač alata

Post by cud105 »

Hvala na svim savjetima...
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

ja sam rekao "cista sminka"funkcija=0.:)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Lendov_x
Šegrt

Post by Lendov_x »

singer wrote:dragi moji prijatelji ja sam stavio bas te 16x200 u pun zid 3 kom na 100x30 policu savrseno ravno u pun zid!!!!!
i odgovorno tvrdim da nemoze nista teze od vaze ili pokoje knjizice ili ukrasa inace se krivi.:(
nadam se da sam bio dovoljno jasan po drugi put i da necu morati da dokumentujem slikama!!!.:)
pozdrav!!!
Ja nisam imao problema sa ovim nosačima,normalno je da na takvim policama ne možemo držati zimnicu,ali par knjiga,ukrasnu vazu ili skulpturu itd...Međutim postoje i nosači koji su malo teži za rad ali svakako bolji i kvalitetniji.Ustvari ovo je nosač za nešto tanje police(lakše)tako da na njih možete i više tovariti,na jednoj od slika je i nosač sa ekscentrom,gde možete štelovati visinu.Inače u svakom ozbiljnijem katalogu piše da polica NE MOŽE biti šira od 25cm.

ImageImageImage
Last edited by Lendov_x on 27 Jul 2010 13:24, edited 1 time in total.
ninja
Majstor stolar

Post by ninja »

da ne otvaram novu temu, kako staviti nevidljive nosače na zid od knaufa? polica je širine 50 i dubine 25 cm, debljine 18. na njoj bi bila vaza ili neka druga sitnica. nosači su fi 8. i kako staviti policu na nosače? pitam jer sam izbušio rupu fi 8 u poolici i probao staviti nosač u policu, to ide užasno teško, morao sam nabijati čekićem da uđe, a mislim da to nije baš opcija dok se montira na zid a pogotovo na knauf jer bum nešto odvalio. nosači su šesterokutni pa mislim da zato ide tako teško. da li bi bilo bolje izbušiti rupu 8,5 ili 9mm?
Last edited by ninja on 17 Dec 2014 09:53, edited 1 time in total.
Post Reply