pravim bansek za struganje grade imam tockove precnika 690mm motor je snage 11kw 1450 obr/min
velika remenica precnika 240 mm duzina testere 5500mm kolika treba da bude brzina testere u m/s i koliki
treba da bude precnik male remenice na motoru unapred hvala zeljkoelektro@gmail.com
proracun brzine banseka za struganje grade
- zeljkoelektro
- Dodavač alata
Zasto ti je potrebno 11kw. dovljno ti je 4kw. i to maksimalno.zeljkoelektro wrote:pravim bansek za struganje grade imam tockove precnika 690mm motor je snage 11kw 1450 obr/min
velika remenica precnika 240 mm duzina testere 5500mm kolika treba da bude brzina testere u m/s i koliki
treba da bude precnik male remenice na motoru unapred hvala zeljkoelektro@gmail.com
- segrt hlapic
- Dodavač alata
moj bansek ima 900mm tockove,strugao bi uglavnom topolu,bukvu bagrem. naj vise bi izvlacio daske od 22mm. a max duzina trupaca do 3.40m. ma da bi ostavio opciju i za srtuganje usluzno ako se zalomi neki krov ili slicno da mogu do 5m duzine da struzem. moje pitanje glasi
koja mi je optimalna brzina za taj posao .tockovi su 900mm precnika,radna povrsina tocka 50mm,gonjena remenica 670mm,pogonska 120mm.
koja brzina mi treba testere,koja sirina testere,koja debljina testere i usput,koja snaga motora moze to da goni ? imam motor benzinski cetvorotaktni 8ks
koja mi je optimalna brzina za taj posao .tockovi su 900mm precnika,radna povrsina tocka 50mm,gonjena remenica 670mm,pogonska 120mm.
koja brzina mi treba testere,koja sirina testere,koja debljina testere i usput,koja snaga motora moze to da goni ? imam motor benzinski cetvorotaktni 8ks