Zanima me ima li ko iskustva s tom markom i isplati li se kupovati, dođe nekih cca. 100 EUR-a, svoje kućište na stabilnim nogama, bočni oslonac i čak jedan produžetak koji se diže i spušta, zavisno o dužini materijala koji se pila.
otprilike ovako izgleda, ne znam jeli baš taj model
Cijena je smiješna, pa sad ne znam u čemu je kvaka
Last edited by jabo on 06 Jun 2010 22:04, edited 1 time in total.
Kvaka je u materijalu od koga je napravljen - plekano. Drugo, i bitnije je da 1 dobra testera vredi koliko ovaj ceo cirkular. Å to znači da u njega ne ide ta - dobra testera. Obično je i osovina neka ž, pa i ne možeš da nađeš drugu testeru. A i ako je nađeš, pitanje je kako se ponaša kod većih, i dubljih rezova - da li osovina šeta?
Sve u svemu, lepo reče S, kolko para, tolko muzike.
Dosta dobra stvar za te pare. Ne mozes ocekivati da s njim razrezujes gradju (mokru) ili da ga poredis sa profi masinama , ali zavrsava posao za sve sitnije poslove. Za svoju klasu je dosta i precizan. Moj poznanik ga ima (ili slican , ali iste marke) i koristi ga svakodnevno i ponekad nosi na teren (iako nije bas lagan). Mislim da ga je platio oko 300 eur i vrlo brzo mu se isplatio. Kod njega ima i bocni produzetak stola koji se skida.
ja imam od te firme ger i mogu ti reci da je dobar i precizan onaj sa postoljem ,kad sam ga kupio nisam bas ocekivao tu preciznost medjutim sad sam stvarno zadovoljan prema tome kupi ti to i zavrsavaj posao jer ako ti ne kupis kupice drugi a kad budes resio da kupis vise nema..........
Hvala na komentarima, ova zadnja dva su pogodila moja nagađanja... ne može biti toliko loš...majku mu:)
Inače ta firma ima dosta alata za obradu drva i ostalo.
I ja imam njihov ger sa postoljem ,sa mogucnoscu stelovanja za vertikalni i kosi rez.Sirina hoda mu je 30cm a dubina reza 10 cm.Platio sam ga pre dve godine 190 eura,svakodnevno sa njim radim i mogu ti reci da je prva liga...
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...