Kurs za stolare u BG?

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
bgbg011
Dodavač alata

Kurs za stolare u BG?

Post by bgbg011 »

Pozdrav ljudi,

Zanima me stolarija mada sam davno zavrsio srednju skolu, pa me zanima jel zna neko neki dobar kurs za stolara u Beogradu ?

Svi saveti su dobrodosli.
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Najbolji ti je kurs da nadjes nekog dobrog stolara pa sa njim polako da ucis zanat. Tako se najbolje nauci. Ja sam imao srecu da su mi i otac ded bili stolari pa sam vec u svojoj ranoj mladosti naucio dosta. Radom se najvise uci. Ima uvek dobrih stolara koji ce te rado prihvatiti, ja nemam tu srecu da moj sin hoce da uci ali ko zna zasto je to dobro.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Runer ti je rekao pravu istinu,svaki se zanat ocima krade,jedino variocu to ne bi preporucio.Jedan nas kolega sa foruma kaze ovako,JEDAN ZET ASTRONAUT A DRUGI DIRIGENT tako moj runer nemoj da se sikiras nisi jedini sa istim problemom.
bgbg011
Dodavač alata

Post by bgbg011 »

Hvala na odgovorima.

Pa da to bih i ja najvise voleo medjutim tesko je bas naci nekog ko radi privatno i ko ce te da nauci, uglavnom se traze pomocnici u firmama a nisam siguran kako tu sve funkcionise i koliko moze da se nauci kao pomocnik u nekoj firmi.

Sta vi mislite ?
DrNikola
Majstor stolar

Post by DrNikola »

Pa sta misliš kako smo svi mi počeli? Kad sam završio srednju sa diplomom sam mogao samo da se obrišem!:)

U neku, radionicu pa metlu u šake!:)
Post Reply