Alat za glodalicu
- GERSIVARIUS
- Majstor početnik
Alat za glodalicu
Zdravo poštovane kolege.Moze li neko da mi kaze koji mi je bit za glodalicu potreban za otvaranje rupa veceg precnika u iverici(5cm ili vece)i kako mu je tacan naziv.U pitanju je podloska za dusek bracnog kreveta.Takodje,ne bi bilo lose da mi kazete koji je najbolji plocasti materijal za ovu namenu i koji je dobar precnik za rupe ventilacije poda kreveta.
"Julije dječače,ja sam odviše star ali poslušaj što ću ti reći-kaniš li pobjediti,nikako ne smješ izgubiti!"
Ko sto napisa parketar, nije ti za to glodalica. Mnogo bi trajalo, a nema svrhe. Dobra krunasta je pravi alat za to. Znaci ne ona sto ima tanke listice sto se menjaju, vec ona sto je iz jednog komada (ima takve bosch i lux, verovatno i ostali).
Ja sam koristio krunastu od 60mm (ili 65 ne secam se bas tacno), na speru od 18mm (mogao je komotno i tanji sper od recimo 15 al nisam ga ja kupovao vec burazer).
3 reda rupa u cik-cak otprilike oko 20cm razmaka od rupe do rupe za krevet samac sirine 90. Sad ti uvecaj broj redova prema tome kolike ti je vec sirine krevet.
Ja sam koristio krunastu od 60mm (ili 65 ne secam se bas tacno), na speru od 18mm (mogao je komotno i tanji sper od recimo 15 al nisam ga ja kupovao vec burazer).
3 reda rupa u cik-cak otprilike oko 20cm razmaka od rupe do rupe za krevet samac sirine 90. Sad ti uvecaj broj redova prema tome kolike ti je vec sirine krevet.