Å ta mislite o ovom?
Pošto mi je kuhinja spojena sa dnevnom sobom( znači biće i pločica i br. poda), da li je bolje odraditi prvo br.pod i ostaviti prazan prostor, pa onda lepiti pločice, ili obrnuto.
Ili možda odraditi sve sa br.podom pa preko njega u delu gde je kuhinja nalepiti pločice?
To važi isto i za mesto gde će biti peć na drva?
Ala ga zamrsih.
Nijesi zamrsio.Mozes i jedno i drugo, ali akok radi amater lakse je prvo brodski pod, pa onda u ostavljenim djelovima uraditi poravnu i na njoj
zalijepiti plocice i tako dobijes spoj bez prelaza. Ne zaboravi da izjedna provuces hidro izolaciju, kao i to da nakon sto zavrsis keramiku,
hoblujes i lakiras pod.
pajja wrote:evo ako ce da pomogne nacin na koji sam ja radio
Pajo, kako si finiširao ovaj pod?
ja sam ga samo postavio a parketari su gasmirglali i lakirali duginim lakom za parket
inace brodski pod je donet iz austrije pa mozes da zamislis kako je tacan i precizan, slajfovanje skoro da nije ni trebalo
Gaga,znam za uvoz ali nisam znao da je te debljine!! Metabo to sam i ja mislio za trupce ali mi čovek pokazao deklaraciju stvarno je austrijska, sve su iste dimenzije ili kako oni to kazu "PRIZMIRANE"??
Kad smo kod gradje iz Austrije ima je odavno u Bujanovcu cena je 180eura za kubik i O.K. je kvalitet.Ali hteo sam da pitam da li je neko kucao patos klamaricama i kako se to pokazalo?