Lepljenje tapeta na klizni plakar
Lepljenje tapeta na klizni plakar
Hteo bih da zalepim tapete na vrata od kliznog plakara (univer), da li neko ima iskustva sa ovim, kakav lepak moze/treba da se koristi i da li postoji neki problem da se ovo izvede.
Hvala
Hvala
auuu,ovo jos nisam probao probaj na nekom otpadnom komadu univera vise tipova lepka,ma imas ti tu mnogo problema,evo ti par(univer je gladak,moras ga osmirglati,ako je tapet papirni tu je veliki problem,ako ga slucajno zaderes necim kako ces ga popraviti(odlepiti)ako koristis drvofix papir ce se natopiti pa mozes dobiti fleke na mestima,ako lepis tigrokolom ili necim slicnim i ode ukrivo gotovo je nema popravke,zarozace se.)))
sve u svemu samo samolepljive ili nikake:)
p.s. mani se corava posla!!!:P
bas sam ti pomogao!:D:D:D
probaj pa nam javi,pozdrav!!!
sve u svemu samo samolepljive ili nikake:)
p.s. mani se corava posla!!!:P
bas sam ti pomogao!:D:D:D
probaj pa nam javi,pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Singer nije uopšte tako strašno!
Ja radio i mogu vam reći da to može da izgleda do j.....(zavisi od tapeta koje se lepe a lepio sam ih dosta vrsta)! Princip je isti kao kada ih lepiš na zid, moraš da vodiš računa o uklapanju ako se uklapaju ako ne onda je još prostije. Lepi se sa običnim lepkom za tapete, znači nemoj ništa da izmišljaš i pokušavaš, slobodno radi samo sa njim. U farbari kupi i jedan potiskivač za vazduh pri lepljenju tapeta. To ti je parče gume od jedno 40 cm sa kojom istiskuješ vazduh jer ako ti ostane vazduh to može ruzno da izgleda.
Ukoliko budeš imao nekih problema javi se!
Ja radio i mogu vam reći da to može da izgleda do j.....(zavisi od tapeta koje se lepe a lepio sam ih dosta vrsta)! Princip je isti kao kada ih lepiš na zid, moraš da vodiš računa o uklapanju ako se uklapaju ako ne onda je još prostije. Lepi se sa običnim lepkom za tapete, znači nemoj ništa da izmišljaš i pokušavaš, slobodno radi samo sa njim. U farbari kupi i jedan potiskivač za vazduh pri lepljenju tapeta. To ti je parče gume od jedno 40 cm sa kojom istiskuješ vazduh jer ako ti ostane vazduh to može ruzno da izgleda.
Ukoliko budeš imao nekih problema javi se!
lepo je to ,ali nerazumem cemu taj rad kad je to jako osetljivo na sve(dodir prljavim prstima,grebanje...)osim estetike,hocu da kazem to da nema nikake zastite preko tapeta.iskreno nisam to do sada vidjao nigde osim u filmovima kad ima skrivena vrata u zidu da moze da zbrise negde.
:P:P

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Hvala na odgovorima, zapravo tepatar dolazi da uradi stan pa ce tom prilikom uraditi i plakar, posto majstor nije radio plakare hteo sam da se raspitam kako se to radi, da bih mu dao instrukcije.
Estetika je ovde primarna, tapet je moguce brisati, sto se tice ostecenja, nije velika investicija kupiti jednu rolnu tapeta i zameniti postojece, prednost je sto dezen plakarskih vrata moze vrlo lako da se promen a sa velikim izborom tapeta na trzistu milim da efekat moze da bude dobar.
Estetika je ovde primarna, tapet je moguce brisati, sto se tice ostecenja, nije velika investicija kupiti jednu rolnu tapeta i zameniti postojece, prednost je sto dezen plakarskih vrata moze vrlo lako da se promen a sa velikim izborom tapeta na trzistu milim da efekat moze da bude dobar.