ŽELIM DA NAUCIM ZANAT student arh. bez ikakvog iskustva

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
ica186
Brzi dodavač alata

ŽELIM DA NAUCIM ZANAT student arh. bez ikakvog iskustva

Post by ica186 »

Imam veliku želju da naucima ovaj zanat ali nisam nesto u kontakru sa ljudima iz ove branše. Želeo bui da naučim što više veština i da vidim kakve sve mogućnosti postoje što se tiče obrade drveta. Student sam III god Arhitektonskog Fakulteta Univerziteta u Beogradu, trenutno imam i imaću puno slobodnog vremena pa sam želeo da naučim nešto što je jako konkretno stvaranje. Inače me više privlače stvrai koje su direktno nastale kao proizvod ličnog rada i gde možemo a sagledamo ceo proces od početka do kraja.

Pa ako nekom treba "besplatan radnik" bez iskustva sa poznhavanjem rada u AutoCadu -2D i 3D- a i u Google SketchUp što vidim da se koristi nek javi

mail- ica186@yahoo.com
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

steta sto nisi blize (a bolje bi bilo da sam blizi ja)
ica186
Brzi dodavač alata

Post by ica186 »

trebo sam da naglasim da trazim nekog iz Beograda,ili ako neko moze i da mi prosledi kontakt za nekog ko bi primao ljude a iz Beograda je
ica186
Brzi dodavač alata

Post by ica186 »

moracu da odem u zatvor da bi naucio stolarski zanat, taman probam da opljackam banku ili tako nesto i tako da se malo oprobam i u tom zantau
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Leto je, sezona odmora.
Verovatno se vecina u ovom trenutku negde brcka i ispija ladno pivo.
Pored toga ima i odredjenih zakonskih problema. Ako neko ima firmu i tu se pojavi neprijavljen i neregistrovan radnik, to moze da predstavlja ozbiljan problem u slucaju inspekcije.
Takodje ako se slucajno, ne daj boze, povredis, to predstavlja jaaaaako ozbiljan problem za onoga cija je firma.
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Nismo valjda dotle dosli da ispijamo ladno pivo samo kad se brckamo. Ja evo, trenutno istresam jedno.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

i to pored Dunava :)
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Nepominjite.Treci dan svadba kod drugara!
ica186
Brzi dodavač alata

Post by ica186 »

Nisam ocekivao da ce tema da krene u ovom pravcu

ali odlicno

znaci imam predispozicije za strolara, posto redovno popijem jedno hladno, penusavo, milo za grlo PIVO
ica186
Brzi dodavač alata

Post by ica186 »

AAA valjda nijo to toliki problem, sto se tice prijave radnika ili segrta kako se to god vodilo.

a sto se tice povredjivanja imam jos deset prstiju da izgubim, do sada nisam ni jedan.
Post Reply